|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| Turgay Atacan |
İletim - 14/06/2008 : 10:12:50 Evet arkadaşlar 24 varimsi bir girişle beraber geri sayım hızlanarak devam ediyor.Yarın umarım nefesimize,kafamıza sahip olur iki seçenek arasından attığımız cevaplar hep doğru olanı tutar ve yarın hayatımızın geri kalanının ilk günü olur. Bu arada çok ciddi not:Adamı hasta etmeyin saat 11'de uykunuz olmasa dahi yatın metal,rock severlerde bugun bünyeye ters gelsede klasik bişiler dinlemeye gayret edin
Hepimize şimdiden başarılar... |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| Kyoshi |
İletim - 04/07/2008 : 13:31:24 Öss ile ilgili güncel haberler yayınlayan bir site önerebilir misiniz ?(Doğru Tercih dışında)
Bir soru daha; iptal edilen soru oldu mu ? |
| numlock1990 |
İletim - 16/06/2008 : 16:37:27 Ewet sorular geçen yıla göre biraz kasıyor.Hayırlısı olsun.allah herkesin gönlüne göre versin... |
| gamer91 |
İletim - 15/06/2008 : 22:37:16 sorular söylenilene göre daha zormuş. Herkes çok kolay bi sınaw olacaını düşünüyordu. Mat-2 hafif seçici gibi geldi bana. Onun dışında kolay. Ama oks gibi on yüz bin tane 1. çıkmaz. |
| Turgay Atacan |
İletim - 15/06/2008 : 21:29:20 Arkadaşlar desteğiniz için teşekkürler geçti gitti.İnanmassınız 8 bölümüde yaptım fen bölümünden giriyodum zaten ama tarih ve edebiyata olan aşkım sayesinde diğer bölümlerde rahat oldu artık hukuk mühendisliği falan seçerim:)
Umarım hepimiz arzu ettiğimiz yerlerde oluruz sonuçlar geldiğinde
Şimdi izin verirseniz bi 48 saat servis dışı kalıcam
İyi geceler... |
| NİCKYOK |
İletim - 15/06/2008 : 18:37:41 Coğrafya soruları kolaymış |
|
|
|