|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
CrAzY_IVAN |
İletim - 11/07/2010 : 00:50:05 SBS (Seviye Belirme Sınavı) konusunda tecrübeli arkadaşlar, SBS'ye sistemli disiplinli bir çalışma nasıl yapılır, nelere, nasıl ağırlık verilir anlatabilirler mi, SBS'ye gireceklere faydalı olması açısından.
SBS nedir, ne değildir, SBS'ye nasıl çalışılır, SBS'ye nasıl hazırlanılır, SBS'de çıkan sorulara en verimli nasıl çalışılır, SBS'de en çok nasıl sorular çıkıyor, nelere dikkat etmeli, SBS püf noktaları nelerdir gibi birçok konuya girebiliriz... SBS zor bir sınav mıdır, kolay mıdır? SBS için ne yapılmalıdır?
Böylece SBS konusunda pek çok arkadaşın sorusunu cevaplamış oluruz. |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
iso_demiro |
İletim - 11/02/2011 : 12:15:38 Yav iyi ki bir şeyler çiziktiriyim dedim.Konu nereye gelmiş öyle =) |
CrAzY_IVAN |
İletim - 11/02/2011 : 10:43:27 Hey maşallah ya... |
HighVoltage |
İletim - 11/02/2011 : 00:01:38 Üniversitelerde de yasak bildiğim kadarıyla. Hocanın sesini ya da görüntüsünü kayda almak oldukça tehlikeli. Hocanın izni, müsadesi olmadan bu eylemlerin gerçekleştirilmiş olması şikayet durumunda verilecek karara göre tazminat bedeli yahut cezai müeyyide olarak vuku bulabilir. Cezai müeyyideden kastım disiplin cezası. Tazminat ise kişinin görüntüsünün izinsizce alınması, çoğaltılması ve yayınlanması şeklinde gelişen durumlarda gerçekleşen bir yaptırım. Hukuki içeriğinden tam emin değilim ama böyle birşeyler vardı. |
CrAzY_IVAN |
İletim - 10/02/2011 : 10:24:33 Anladım. O zaman üniversitede tavsiye ederim eheh. :P |
inter_23 |
İletim - 10/02/2011 : 01:25:16 Dersteyken herhangi bir elektronik cihaza biz izin vermiyoruz. Ancak dershanelerde veya etüt programlarında izin verilebilir diye düşünüyorum. Çünkü eğer ses kayıt cihazı çıkarsa kimse hocayı dinlemez ve sınıftaki ahenk bozulur. Müdürlerin böyle bir uygulamaya sıcak bakacağını sanmıyorum. |
|
|
|