AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Konsol
 Yurtdışından çok ucuza "orijinal ve 0" PS2 oyunlar

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
angelusavril İletim - 01/05/2004 : 17:14:29
Yurtdışı - Türkiye gezisini okulu için çok yapan bir tanıdığımın yol avantajını kullanarak ps2 orijinal oyun getirtme ile ilgili bir proje düşünüyorum. Forumları inceledim ve 120 milyonluk orijinal oyunların 2. ellerinin 70 milyon civarına satıldığını gördüm. Ben yeterli katılım sağlanırsa toplu alım ve kargo tasarrufunu birleştirerek ucuza oyun getirip kargo ile satmayı düşünüyorum. Ne de olsa kendim için de getireceğim. Şu anki hesaplarıma göre de örneğin teknosadaki fiyatlara göre söylersem 120 milyonluk oyunları 80 milyona alma şansı olacak. Veya yine pek çok yerde 150 milyona satılan GTA3 - Gta Vice City Double Pack'i 100 milyona alma şansı olacak. Oyunları denemek için bile açmayacağım, yani size sıfır olarak geldiğinden emin olacaksınız, ayrıca İngiltere çıkışlı olacaklarından haliyle Pal olacaklar. Tabi benim de zarar etmemem için, biraz talep olması gerekiyor. Bu soruyu da fikir alıp ona göre karar vermek için soruyorum, bu fiyatlara birinci el oyun alır mıydınız? Alırsanız ne gibi oyunlar ve toplam kaç tane alırsınız? Ciddi düşünenler cevap verirse sevinirim buna göre yol ve sayı hesaplamalarını yapacağım. Düşüncelerinizi bekliyorum.
1   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
falamir İletim - 01/05/2004 : 20:46:12
aynısı bit pazarında var, her tarafa konu açılmasına gerek yok,..

0.03 Snitz Forums 2000