AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Konsol
 en iyi konsol x box

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
aykann İletim - 14/05/2005 : 09:20:57
selam arkadaslar bence en iyi konsol x box neden derseniz burada icine taktirdigim bir chip vede 160 gb lik hafiza sayesinde her türlü oyunu direkt hafizasina kopyaliyorum.en son cikan oyunlari ise burada 1€ karsiliginda kiraliyabiliyorum.Simdi sizlere soruyorum sizde demezmiydiniz yasak olsada olmasada :-)
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
aykann İletim - 27/05/2005 : 19:54:51
Kosolen-tuning.de
Saalbaustrasse 40
64283 Darmstadt, Hessen
Deutschland
06151 39 68 777

oyun isini nasil yaparsin bilmiyorum ben istanbuldaki ablamada bir tane aldim burdanda kiraladigim oyunlari hem ona hemde kendime kopyaladim yaklasik 30 yeni oyunla (hafizasinda) türkiye ye gönderdim. türkiye de x box u bulmak zorsa oyunu bulmak dahada zor olsa gerek...
bergkamp132 İletim - 26/05/2005 : 16:07:32
söyle kardeş adresini benim almanya da akrabalarım var zaten onlara bi haber yollarım
aykann İletim - 25/05/2005 : 15:05:58
valla türkiyede nasil bilmiyorum ama burada heryerde bulunuyor ayrica istege göre icne cip taktirabiliyorsun adamlar herseyi hazirlayip teslim ediyorlar yaklasik fiyati x box/ chip/ 160 gb lik hafizayla beraber 300 € istersen internet üzerinden de siparis verebilirsin ilgilenirsen adresini veririm....
bergkamp132 İletim - 25/05/2005 : 13:52:54
aykann bende PS2 var XBOX da almak istiyorum ama ankara da hiçbi yerde bulamıyorum .Bulsam alıcam ama yok!!!!!!!
[BLuE]sCoRplOn_tr İletim - 20/05/2005 : 18:30:30
Yazılacak bir cevap bile bulamıyorum. Bulunmazda Yani.

0.03 Snitz Forums 2000