Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
P4TR10
İletim - 08/05/2006 : 11:02:33 Arkadaşlar sniper eliteye yeni başladım ama daha ilk bölümde 3.görevde ne yapcamı bulamadım.yıkık biyerin içinde 2 tane kendi arkadaşım var.orda bişi yapmamı sölüyo galiba ama bütün düşmanları temizledim ama her yeri gezdim ne yapcamı bulamadım.lütfen yardım edin ya oyun hoşuma gitti ama böle her bölümde takılırsak olmazki.
3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
bombula
İletim - 23/05/2006 : 21:35:41 Sanırım şu yıkık binadaki yaralı arkadaşını omuzlayıp onların yanına gitirdiğin yerden bahsediyorsun.Tab tuşuna basarsan görev yerini görebilirsin. Hemen pes etme ben daha yeni başladım sayılır, baya beyendim biraz zorda daha zevkli oluyor.Şu anda rekorum 132 metreden head shot :))
007 JAMES BOND
İletim - 09/05/2006 : 13:30:56ARKADAŞLAR LÜTFEN BU OYUNU BANA GÖNDERİNÇOK ARIYORUM AMA BULAMIYORUM
Geppettous
İletim - 08/05/2006 : 12:04:29 İleride tankların olduğu apartmanların arkasında bir meydan var,orda çadırın içine girip eşyaları topla ve adam telsizle konuşmaya geçecek.İkinci bir ihtimal tankları imha etmeni istiyor olabilir tankların benzin depolarının kapaklarından vurursan tanklar yokedebilirsin.Aklıma gelenler bunlar oyunda ilerledikçe epey görev olacak ve hatırlamak güç oluyor:)