|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
CRAYZZY |
İletim - 10/02/2007 : 13:42:27 Bir forum sitesi yaptım genel konular.Bu siteye admin ve moderatör arıyorum.Admin ve moderatör olacaklar öütfen yazsın veya benimle irtibata geçsin. kutayecesu@hotmail.com
Not:Reklam yasak olduğu için site adı vermiyorum. |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
spıder_ozii |
İletim - 20/02/2007 : 17:28:34 alıntı: NoD0ubT tarafından yazılan:
alıntı: fatih52 tarafından yazılan:
alıntı: spıder_ozii tarafından yazılan:
Sitemizde mod ve admin alımları bitmiştir arkadaşlar üzgünüm
İnanmıyorum! Lütfen bunun şaka olduğunu söyle .
Fatih, bence arkadaş olayı çok üzücü ya da dünyanın sonu gibi göstermeye çalışmamış. iyi niyetten başka birşey göremiyorum.. sen ilgilenmeyebilirsin fakat ilgilenenlere de saygısızlık gibi geldi bu davranışın..
Evet haklısın büyüzden o mesajı attım birazda darılmıştım yeni mesajı görünce takıldığını anladım ve daha fazla üzüldüm |
fatih52 |
İletim - 20/02/2007 : 09:06:04 Saygısızlık falan yapmadım, büyütmeyin. Takılma amaçlı yazdım sadece, dalga geçseydim ifade koymazdım sonuna. |
NoD0ubT |
İletim - 19/02/2007 : 21:26:39 alıntı: fatih52 tarafından yazılan:
Fatih, bence arkadaş olayı çok üzücü ya da dünyanın sonu gibi göstermeye çalışmamış. iyi niyetten başka birşey göremiyorum.. sen ilgilenmeyebilirsin fakat ilgilenenlere de saygısızlık gibi geldi bu davranışın.. |
spıder_ozii |
İletim - 19/02/2007 : 19:31:11 alıntı: fatih52 tarafından yazılan:
Bunu dalga geçmek için mi yoksa gerçekten mi dedin anlayamadım ama batuhan bak kutay(crazyy) e sorarsak seni bi mod. falan yaparım ama sormam gerek |
batuhanus |
İletim - 19/02/2007 : 19:15:46 alıntı: spıder_ozii tarafından yazılan:
nnayırr hayatımda nnhep bir krondor ya da crazy_ivan olmak istemişimdir.Bu mu kaderin cilvesi ha?Bu mu?nnSöyle diyorum sana... |
|
|
|