AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 İnternet Mecrası
 Arkadaşlar ben babama eve internet aldıramıyorum..

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
AKMAN13 İletim - 08/07/2007 : 14:18:24
ben babama ne yaptıysam int. aldıramadım siz bana akıl verin nolur... ben sizden msj beklıyorum tmm ıyı gunler...............
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
GoaL-KeePeR 2 İletim - 13/07/2007 : 23:07:23
alıntı:
baby_face tarafından yazılan:

diceksinki babana ödevlerim için çok lazım oluyo fln...bikaç ödevin olduğunda şimdi netim olsaydı hemen yapardım ama şimdi ara ara bulamıyorum nası yetiştircem off..fln dedin mi tamamdır:D
net aldırma taktiği kolay da kestirmesini önlemek biras zor:D siz de bana bi akıl verin:D

Aynen bana da bir akıl verin, bütün yaz internetsiz geçmez ki şimdi pfff..
RealBetmen İletim - 12/07/2007 : 10:17:59
Sokakta buluşmaya davet edeceğine Messenger'de buluşmaya davet edenlereydi sözüm...Ayrıca insanı asosyalleştiriyor

bir de insanlara messengerde cesaret geliyor yapamayacakları şeyleri yapıyormuş gibi gösteriyolar...Saçma bence.Messenger'i önemli amaçlarla kullananlara lafım yok tekrar dediğim gibi.
HighVoltage İletim - 12/07/2007 : 10:15:06
Kullanmayı bilebilene.Artık tuvalet kağıdını da internetten sipariş edeceksek yuh olsun bize.Bir oraya bulaşmadığımız kalmıştı...
fatih52 İletim - 11/07/2007 : 15:02:42
Ömür boyu alma diye bir şey yok. Çünkü o seni alacaktır.. Gelişmekte olan ve 10/15 sene içinde Türkiye'de iyice yaygınlaşıcağına inandığım Wi-Fi teknolojisi sayesinde tuvalet de bile kullanabilirsiniz(bkz.PDA) ve biten kağıt mendilinizin siparişini internet üzerinden verebilirsiniz. Ayrıca internet; Msn, Knight vs. vs. ve eğlenceden ibaret değildir...
RealBetmen İletim - 11/07/2007 : 14:19:09
Bence ömür boyu alma...Msn'den milletle muabbet etçeğine git sokağa çık eğlen...Msn falan hep hikayeden ibaret bana göre.Kullanmamak istiyorum ama zamanında yaptığımız hatadan bırakması gerçekten zor birşey...

0.03 Snitz Forums 2000