|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
NİCKYOK |
İletim - 11/02/2008 : 23:18:52 Arkadaşlar ilgi çekici bir konuyla da karşınızdayım: Gizeme Sor! Eskiden verildi mi bilmiyorum ama arkadaşlarınıza tezgah için mükemmel bir site.Bunu ilk önce interaktif bir tarot,ruh çağrışımları yapan bir site olarak çağrıştırabilirsiniz.Ama yalnızca şakadan ibaret.Şimdi uzatmayım gelelim icraatlara:
İlk önce www.gizemesor.com adresine giriyoruz. Sonra üstteki kutucuğa Şakayı yapan kişi ayni biz şunu yazıoruz (gi.)parantezsiz olarak yazıoruz.Bunu yazdığımız zaman sistem bizi tanıyor.Ve klavyeyle ilk kutucuğa(rica bölümüne)Biz sorcağımız sorunun cevabını yazıoruz.Ama orada Gizem lütfen aşağıdaki sorum cevap verir misin? Diye yazıor Aslında sistem cevabımızı kaydediyor. Arkadaşlarımız çakmıyolar.
Sonra alttaki 2.kutucuğa(soru bölümüne)Sorumuzu yazıoruz rica bölümündeki cevapla örtüşecek şekilde yazıyoruz.Sonra cevap verE tıklayın.Karşınıza rica bölümüne yazdığınız cevap gelecek.Şaşırtıcı değil mi?Arkadaşınıza güzel bir şaka yaptınız.Ben yaptım o bana Nasıl bildi bunu ya?dedi. Bende biliyor işte dedim:d
Eğer cevabınızı tam karakter yetiştiremiyosanız Boşluk tuşuyla tamamlayabilirsiniz...  
Gizeme Sor Konusu, Gizeme Sor Nedir? |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
umut bayram |
İletim - 19/01/2012 : 23:02:02 konuş benimle |
umut bayram |
İletim - 19/01/2012 : 23:00:30 gerçekmisin yalan mı
|
umut bayram |
İletim - 19/01/2012 : 22:59:52 sana sorularım var |
umut bayram |
İletim - 19/01/2012 : 22:58:35 ordamısın |
umut bayram |