|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Rhonin |
İletim - 17/05/2011 : 13:57:24 Merhaba arkadaşlar. Az önce Türksat'tan aradılar. Fiberoptik bağlantı hizmeti hakkında bilgi vermek için. Epey uygun geldi ücretler ve hizmetler. Uzun zamandır da İnternet servisimi değiştirmek istiyorum ama karar veremedim bir türlü hangisi daha iyi / uygun.
http://www.turksatkablo.com.tr/int-tarifeler.html
Burada tarifeler var. 29 TL sınırsız gayet iyi gözüktü bana. Ayrıca kampanya varmış Haziran sonuna kadar.
http://www.turksatkablo.com.tr/int-kampanyalar.html
Yıllardır TTNet'e 50 TL vermekten yoruldum açıkçası.
Bunun dışında Smile ADSL, Superonline gibi seçenekler de var ama onları tam bilemiyorum. Sizin düşünceleriniz / tecrübeleriniz nedir? Ne kullanıyorsunuz? Burada bu konu hakkında güzel bir birikim yapabiliriz sanırım.

İçerik: Uygun İnternet Bağlantısı, Hesaplı İnternet Bağlantısı, İnternet Bağlantıları, İnternet Bağlantı Çeşitleri, İnternet Paketleri, İnternet Kampanyaları, Uygun İnternet Bağlantıları, Hangileri, İnternet Servis Sağlayıcısı, İnternet Servis Sağlayıcıları, Avantajlı İnternetler, Hesaplı İnternet Paketleri, Hesaplı İnternet Tarifleri, Uygun Tarifeler Hangileri, Neler. |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
CrAzY_IVAN |
İletim - 23/08/2013 : 02:22:06 Adil kullanım mı acaba? :S
Bu arada dileyenlere ücretlendirme tablolarını verelim tüm hizmetlerin.
TTNet
Uydunet
Superonline ADSL
Superonline Fiberoptik
Tabloların dışında kampanyaları da takip etmek şart tabii... |
Rhonin |
İletim - 23/08/2013 : 01:57:17 AKN dediğiniz şey nedir Kaan Bey? |
bkkazaz |
İletim - 22/08/2013 : 22:25:24 TTnet'e nedense yaklaşamıyorum. Uydunet kullanıyorum, çok ciddi sıkıntılar olmadı bugüne kadar. Sabit telefon faturası gelmiyor olması da ayrı br güzellik. Superonline'ın fiber internetlerinde de aynı avantaj var. Hatta telefon numaranızı taşıyabiliyorsunuz ve yine de o aylık sabit ücreti ödemiyorsunuz. Ah bir de şu AKN denen şey olmasaydı... |
CrAzY_IVAN |
İletim - 21/08/2013 : 14:50:08 Bu aralar da çok kampanya var ama bilemedim... |
iso_demiro |
İletim - 18/07/2011 : 08:22:36 Tarifelerini tam bilmesemde Doping'in fiyatları da çok uygun diye biliyorum. Bir bakmak yararlı olur kanaatindeyim. |
|
|
|