AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Otomobil & Motorsiklet
 Araba Meraklılarına !!!....

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
kobebryant İletim - 05/09/2007 : 04:37:30
arkadaslar bende baska birinden duymustum dogrulugunu ogrenmek istiyorum hicbiyerde bisi bulamadim !! bi cihaz warmis arabanin egsoz sistemine taktginiz zaman cihaz'ın listesindeki butun arabalarin sesini cikarabiliomus egsoz !! bole bise mumkun mu war mı ? warsa da fiyatını bilen wrsa yardm edn ltfen !! smdiden ck tskrler
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
cvx_ccx_start İletim - 09/09/2007 : 01:13:27
hatırladığım kadarı ile (2 tıl önceydi) 175€ olması lazım
kobebryant İletim - 06/09/2007 : 01:51:03
arabaların sesi degil egsoz'dan cikan ses bu arada bisi daa orendim araba'nin altina amfi falan bagliyorlarmis ! we alet ferrari,porsche-aston martin,audi tt,corvette,lamborginhi gibi arabalarin seslerini cikarabilyormus . ama performansa bi katkisi yada bi zarari yokmus sadece ses icin yani . walla bunu bulmayı o kadar cok istiyorum ki gercekten super olur yani :D
ShiLMyrO İletim - 05/09/2007 : 21:39:19
Arabaların sesi motordan çıkmaz mı yahu egzosla ne alakası var ?
chessmaster İletim - 05/09/2007 : 19:05:28
delirdinmi be ne 10.000 ytl den fazlası :S maksimum 300ytl dir , öyle birşey de mümkün olamaz bence , o egzoz borusunun uç kısmına takılan bir alet , elektronik felan da değil otomobil in motor sesisini değişik çıkartıyo (spor arabalar , f1 arabaları gibi fln...)
kobebryant İletim - 05/09/2007 : 18:35:30
ya bunu turkiye'de bulabilirsek kuzenim bunu gercekten yapmayı dusunuyor tabi fiyatı 10 milyar'dan ucuzsa :S pek sanmıyorum ama . ya peki bunu öğrennebilecegim bi site yok mu ? cvx ccx start sen bilebilirsin die dusundum de.

0.02 Snitz Forums 2000