|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
sadmyname1 |
İletim - 05/08/2008 : 12:31:11 Arkadaşlar size spiderman 2 nin tam çözümünü anlatacağım.oyunun oynarken tranier kullanmanızı önerirrim ben öle bitirdim .yani söylemek gerekirse oyunun grefikleri biraz kötü şimdi anlatmaya başlıyorum:)
Oyunun başında nasıl ağ atıp gezebileceğimizi öğreniyoruz. ve ağ atıp geziyoruz. sonra kırmızı yuvarlakların olduğu yere gidiyoruz. ve sonra yukardan bir fıçı düşüyor bunun için zıplama tuşuna basıyoruz. ve geri çekiliyoruz sonra 3 tane suçlu çıkıyor onları dövüyoruz. ve devam ediyoruz. oyunu çok uzun bir süre bitirdiğim için eksik yazabilirm. ve bir araba var ve suçlular arabayla kaçıyor biz bu arabayı takip ediyoruz ve hapishanenni olduğu yere geliyoruz. sonra hapisanenein etrafındakileri dövüyoruz. ve sonra rhino canavarı geliyor. ve bizi vurmaması için zıplama ve sol ok tuşuna basıyoruz. ve bize bu hareketten puan geliyoruz. sonra bize rhino canavarı için yapılması gereken şeyler resimle önümüe çıkıyor. ve rhino etrafa şok dalgası yaydığında zıplıyoruz sonra rhinonun başı dönüyor ona o anda vuruyoruz. ve kalkarken kaçın çünkü çok can götüren i kafa atıo . sonra rhino kaçıo ve polisin tuzağına düşüyor. biz rhinonun peşine düşerken tabi suçlular da hapishaneden kaçıyor biz rhinonun yanına gidiyoruz. o kapanın çiçine girdik gene yapamız gwreken yapmanız gereken anlatılıyor. v rhino biz kafa atmaya açlışırken zıplıyoruz ve çarptığı yerde canı gidiyor isterseniz o anda vurabilirsiniz ama ben tavsiye etmem zarten zıpladığınızda çarptığı yerde canı gidiyor en sonunda canı bitiyor ve hıslanıp kapandan çıkıyor sonra bir direğe çarpıyor ve yıkıyor sonrada yıktığı yerde yangın başlıyor. ve sonra rhino yere düşüyor doc ock onu kurtrıyor ve gidiyor. sonra yangını söndürek için ne denirdi işte etrafta duran yangın söndürücü şeylere ağ atıyoruz üstne geldiğimizde pull yazar. öl hepsini pull yapıyoruz ve yangın sönüyor buda bölüm bitiyor anlamına geliyor. ama ondan önce bikaç adam öldürüyoruz. şimdi bir ışık gelcek ve oraya gidiyoruz. arabayı takip ediyoruz. ve sarı bir goblinin olduğu yere gidiyoruz onu merdivenlerden çıkarak takşp ediyoruz. ve dövüyoruz öldüğünde bölüm bitiyor. arkadaşlar çok özür dilerim alesf bu kadar hatırlıyorum başka bir bitiren devamı getirebilir.
|
1 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
sadmyname1 |
İletim - 17/08/2008 : 17:09:39 hadi yomu yorum yapan bu kadar uğraştım. |
|
|
|