AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Half-Life
 half life 2

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
mafya247 İletim - 10/11/2006 : 15:46:54
half life 2 steam la yukleniyo ya ben steamdan half life 2 yi nasıl yuklucem (ve sourceyi)
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
ceberruh İletim - 20/11/2006 : 23:12:15
Sıkıntıların var diye, bu sıkıntılarını başkalarına yansıtmana gerek yok. Bi mesajına iyi bak bakalım nasıl yazmışsın?
Palad1n İletim - 11/11/2006 : 22:17:20
o ara işler karışıktı dershaneye gitcektim bana tatil yapacak zaman kalmıyor düşüncesinden canım sıkkındı ve mesajı yazarken yarı yolda sıkıldım zart zurt dedim. bir şeyi nedenini bilmeden sorgulama direk saygısızlığa çektin ki ne alaka?

eğer kurallara saygısız olsaydım kurallara uymazdım. buyrun arayın ne gibi bir kurala uymadım?
ceberruh İletim - 11/11/2006 : 12:36:20
alıntı:
PaLaD1N tarafından yazılan:

hee cd'leri de önüne getirip koyayım?
cd-key falan filan zart zurt yasak

Zart Zurt! İlk defa duydum bu yasak olan şeyleri bana da bi söylesen diyorum. Saygısızlığın alemi yok.

Sevgili mafya247 kardeşim, oyunun istediğin cd-key ini burdan alamazsın. Eğer oyunu orjinal olarak almışsan paketin içinden çıkıyor zaten Product key. Ama eğer korsan olarak elde etmişsen bu konuda yardım alamazsın.

Orjinal Half-Life 2 oyununda oyunu oynayabilmek için kurulduktan sonra paketin içinden çıkan product key ile steam hesabı oluşturman gerekiyor(eğer daha önceden oluşturmadıysan). Hesabı oluşturduktan sonra sana özel pencere açılıyor. Oyunlarını ve hesap durumunu görebileceğin bi penceredir bu. Half-Life 2 yi hemen oynayamıyorsun, çünkü ilk başta bazı güncellemeleri yüklemek gerekiyor(bu işi de setam otomatik yapıyot
mafya247 İletim - 10/11/2006 : 17:51:19
ya ben product u istedim
o
cd key degıl
Palad1n İletim - 10/11/2006 : 17:24:27
hee cd'leri de önüne getirip koyayım?
cd-key falan filan zart zurt yasak

0.02 Snitz Forums 2000