AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Half-Life
 Half-Life 2 .gcf Dosyalarına Erişim

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
ceberruh İletim - 15/12/2006 : 01:21:36
Half-Life 2 oyununu almış olanlar iyi bilir. Oyun tamamen sıkıştırılmış paketler olan .gcf dosyaları üzerinden oynanıyor. Yani oyunun bütün dataları bu paket dosyaların içinde. Normal şartlar altında bizim bu dosyaları açmamızın imkanı yok.

Ancak ufak bir program yardımıyla artık oyunun datalarına erişebiliyoruz.
Yalnız ufak bir hatırlatma yapmamda fayda var. Datalar üstünde her hangi bir değişiklik yapamıyorsunuz, ekstardan dosya ekleyemezsiniz ya da var olan dosyaların üstünde değişiklik yapamazsınız. Bu programın tek amacı sadece datalara ulaşmayı sağlamak.

http://nemesis.thewavelength.net/files/files/gcfscape162.exe

Örneğin; oyundaki bütün karakterlerin çizim figürlerinin olduğu resim dosyalarını alabiliyorsunuz, ya da oyun içinde belirli sahnelerde çalan soundtrack leri de alabilirsiniz. Hatta oyunun içinde ana karakterler arasında geçen sesli diyalog konuşmalarını bile alabilirsiniz. Ben daha çok soundtrack leri aldım. Size de tavsiye ederim, çok güzel müzikler var.

NOT: Programı kullanabilmek için bilgisayarınızda .Net FrameWork 2.0 eklentinin yüklü olması şart.

0.02 Snitz Forums 2000