|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
rhn |
İletim - 26/12/2006 : 23:39:01 half life 1 i çok eskiden oynamıştım ama yine orda takılmıştım sanırım.sımdi tekrar oynayayım dedim fakat aynı yerde tekrar takıldım yardım istıyorum.bölüm XEN, hani gordonu uzaya yolluyorlar ya.ben orda takıldım.ne taşlara atlayabiliyorum ne de karşıya.ulaşamadan ölüyorum,yetişmiyor yada çarpıp ölüyor.acaba ben mi beceremedim yoksa bişey mi var orda yapılacak.bilen varsa mesajınızı bekliyorum. |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
batuhanus |
İletim - 16/01/2007 : 22:46:22 alıntı: ilkermacun tarafından yazılan:
ya ben vietcongun hilelerini yazıyom olmuyor nasıl yazacam bi yardımedrmisiniz
Ederiz de burada değil:) |
ilkermacun |
İletim - 16/01/2007 : 22:30:45 ya ben vietcongun hilelerini yazıyom olmuyor nasıl yazacam bi yardımedrmisiniz
|
ceberruh |
İletim - 27/12/2006 : 22:11:02 Longjump kullanmak için;
Normal ileriye doğru giderken "eğilme tuşu(Ctrl)+ zıplama tuşu(space)" kombinasyonunu uygulayacaksın. Yani ileriye doğru giderken ctrl ardından space tuşuna bas. Space tuşuna basarken de Ctrl tuşuna basmaya devam et.
Her seferinde hızlı zıplama için bu şekilde yapman lazım. Bu arada sıkıştığın yer olursa söyle bana. |
rhn |
İletim - 27/12/2006 : 20:08:39 cevapladığın için çok saol ewet xen e yeni geldim ve orda kaldım.longjumpı nasıl yapıcaz onu anlamadım.ayrı bır tusu mu var?normal atlama yetişmiyor.başka da tuş bulamadım butun klavyede ugrastım ama uzun atlamadı.yine yazarsan, hatırlıyorsan sevınırım. |
ceberruh |
İletim - 27/12/2006 : 01:50:00 Anladığım kadarıyla Xen in çıkış kapısına gelmişsin. Taşların üstünden atlamalı yer ise büyük ihtimalle orasıdır. Aslında oyunun sonuna gelmişsin. Taşların sonundaki büyük portal a girdiğin zaman meşhur canavarımız Nihilant'ın önünde buluyosun kendini(Hey gidi bee onu öldürmek için ne uğraşmıştım:) )Aslında o taşlardan atlamak okdar da zor değil. Longjump da kullanabilirsin ama gerek yok aslında.
Eğer dünyadan Xen e yeni geldim diyosan ozaman Longjump yaparak taşlara atlaman gerekiyor. Tabi üçüncü taşa atladıktan sonra bir de aşağıya inmesi de var tabi.
|
|
|
|