AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Half-Life
 Half Life Uzmanları?

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Ertugrull İletim - 25/03/2008 : 05:04:57
Arkadaşlar Slm..
Foruma Yeni Üyeyim Öncelikle Herkese Mrb
Benim Çok Merak Ettiğim Bi Şey Var.
Half Life Uzmanları..
Online Oyun Serverlarında Half Life oynayanlar Mutlaka Rastlamışlardır Bazı Oyuncular Yani Tabiri Caizze Mükemmel Oynuyorlar..
Biz 30 Larda Sürünürken 150 yi Görenler Var..Yani Adamı Görebilsek Vuracagız Ordan Oraya Zıplıyor Ucuyor..
şimdi Sormak istediğim Bunun Şifreleri NElerdir Veya Böyle Oynayanınız Varsa Bi Anlatsın Nasıl Oynanıyor böyle Yahu 1 Senedir Oynuyorum Hala Çömez Hala Çömez:) Tşj-
3   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
quLeryuzz İletim - 25/03/2008 : 16:52:35
oynuyoruzda onun %100 hilesi vardır ama o oyun online oyunlara girdiği için yasak biliyorum online oyunlarda hile
Ertugrull İletim - 25/03/2008 : 16:28:48
Yok Sen Jumpı Diyorsun.Jumpı Biliyorum Uzun Atlama. Zaten Bu uzmanlar Onu Alıp Bide Elektirik Saran Bi Silah Var Onu Alıp Oynuyorlar..İsabet Oranları Mükemmel Bunu saglayan Bi şifre Varmı Bilgisi Olan? Hiç Online Half Life Oynamıyormusunuz?
quLeryuzz İletim - 25/03/2008 : 13:05:12
bounce mi öğle bir bölüm vardı hani dediğim depremli bölüm o bölümde elektra şop ssilah yeri var hemen meydanda depremin orda değil elektra şop u aldıktan sonra bide hemen yanındaki birşey vardır onuda alırız onu aldıktan sonra yürürken ctrl+boşluk yani w+ctrl+boşluk basılı tutunca uçarız ama ilk başlarda olmaz denersen yaparsın ben şimdi hl yi oynasam unuttuğum için yapamam ama denemek lazım zor oluyor 1.6 da 1.5 deki en kolayı bu arada uzman değilim

0.02 Snitz Forums 2000