|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| Zeus |
İletim - 07/12/2004 : 15:24:45 arkadaşlar oyunu aldım oynadım zekice tasarlanmış ve mantık gerekiyor.Güzel ama kaydedip çıktım tekrar load game dediğimde A.I Disabled deniyor ve adamlar,yaratıklar falan hareket etmiyor.
ACELE YARDIM LÜTFEEEEEEEEEEEEN
|
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| thmn888 |
İletim - 07/01/2005 : 10:32:38 arkadaslar yapmanız gereken hl2 klasörünün içinde cfg adlı bi klasör var. bu klasörün içine ai_fix.cfg adlı bir dosya yaratın ve bunu notepadle düzenlemek üzere açın (veya notepad açın sonra da farklı kaydetden ai_fix.cfg olarak kaydedin)
bu dosyanın içine
ai_norebuildgraph "1" ai_disable "0"
yazın ve MUTLAKA DOSYAYI KAYDETTİKTEN SONRA SALT OKUNUR YAPIN.
ardından valve.rc dosyasını notepadle açın içinde şöyle bişeyler yazdığını göreceksiniz
// load the base configuration //exec default.cfg
// Setup custom controller exec joystick.cfg
// run a user script file if present exec autoexec.cfg
// // stuff command line statements // stuffcmds
// display the startup level startupmenu
bundan sonra yapmanız gereken
// run a user script file if present exec autoexec.cfg
satırının altına
exec ai_fix.cfg
yazmak ve dosyayı kaydetip oyuna dalmak |
| Rappier |
İletim - 17/12/2004 : 18:22:32 valla doğru dürüst oynama şansım olmadı çünkü daha açılışta yüklemeye o kadar fazla süre gittiki devamını getirmek içimden gelmedi.
|
| HellScream |
İletim - 17/12/2004 : 12:50:06 Oyun o kadar güçlü bi sistem istemiyo en azından doom dan ii. |
| Rappier |
İletim - 16/12/2004 : 18:14:14 bu oyunun sistem gereksinimleri nedir? fx5200 ile oynamak mümkün olmayacak herhalde... oyunlardaki bu olaya uyuz olmaya başladım... adamlar grafik motoru kasmaktan başka işle ilgilenemiyorlar.
|
| CeLLaT |
İletim - 08/12/2004 : 00:00:59 Bendede A.I disabled oluyor (yapay zeka kapalı),kimse seni görmüyor o zaman oyun çok sıkıcı oluyor.Konsolu açıp (esc'nin altındaki tuş) "AI disabled" yazarsan o yazı kayboluyor ve eskisi gibi oynayabiliyorsun.Ve üzgünüm ama galiba her oyuna girdiğinde bunu yapman gerekiyor . |
|
|
|