AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Half-Life
 half life2 takıldım yardım

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
cicada İletim - 11/01/2005 : 04:05:59
arkadaşlar adını unuttuğum biyerdeyim,arabam var kumun altından örümcekler felan çıkıp duruyor tepeye çıktım vinç var vinçle köprüyü indirdim,ama araba aşşağıda kaldı onuda vinçle almam gerekiyor sanırım,arabayı tam vinçin altına getiriyorum ama vinç arabaya kadar yaklaşmıyor,oyundamı bozukluk var ..başka bir yolumu var.lütfen yardım edin....
4   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
dtserkan İletim - 20/01/2005 : 22:32:08
ben karıştırdım başka bir yerle o dediğin yeri ii hatırlıyorum aracı vinçle kaldırman şart , vinci denizin kıyısına doğru getir ve indirebilidğin kadar aşagı indir vincin gölgesi yere düşüyor sende arabanı o gölgenin hemen altına getir daha sonra arcı kaldırabilirsin ii oyunlar
caneralev İletim - 19/01/2005 : 01:35:14
hayır gravitygun işe yaramıyo. ve hangi bolum oldugunu anlamadım oyunu bitirmis oldugum halde. senin şu bolumde o orumcek dedigin ucan seyler sana saldırıyomu yoksa yanına gelip bekliyorlarmı? eyer duşundügüm yerse arabanın delici benzeri bir silahı var dimi? eyer oyleyse ben orada arabayı bıarkıp yayan yola koyulmustum. sende oyle yapabilirsin. zaten fazla uzak biyer değil.
dtserkan İletim - 18/01/2005 : 22:59:45
yer çekimi silahınla araca ateş edbilirsin ozaman araç düzgün hale gelir. ii oyunlar
van nistelrooy İletim - 12/01/2005 : 19:40:08
ya orda bi< şey vardı bi arkadaşsöylemişti ama unuttumm

0.02 Snitz Forums 2000