|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| destan |
İletim - 23/02/2005 : 14:53:41 Yıkıntı harabe olan yerde dev örümceklerle savaş bittikten sonra Demirden göpek bir yer açıyor ordan atlayıp City 17 ye girişte Tünel de ilerleyip binanın dışından pompaya benzeyen aletin üzerinden 3 gen kapıdan binaya girdikten sonra hareket halinde insan taşıyan kabinler var. onlardan sonra boş olan kabinler gelip bi yerde ışınlanma gibi bir işlemden geçiyorlar. Onlara biniyorum bişey olmuyor. Işınlama yerinde ekran bembeyaz oluyor ancak oyun ilerlemiyor. Bilen arkadaşlar yardım edebilirmi? Teşekkürler |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| |KRONDOR| |
İletim - 11/07/2005 : 00:13:07 Muhalefet? Ne zamandır kuralları hatırlatmak ve durumu izah etmek muhalefet oluyor? |
| Emriko |
İletim - 10/07/2005 : 22:52:33 amma muhalefet adamlarsınız he |
| scorpionfa |
İletim - 10/07/2005 : 12:21:01 alıntı: scorpionfa tarafından yazılan:
...ayrıca böyle bir sorunla karşılaşanlar çözümü buraya bakarak bulsunlar...
Boşa demedik değil mi yani, "Emriko" .  |
| buraksadikbasar |
İletim - 08/07/2005 : 18:57:22 abi çok saol bende burada takılmıştım çokkk makbule geçtin tam çözümünü okudum ama anlamadım büyüksün !!! |
| scorpionfa |
İletim - 23/06/2005 : 19:19:50 Arkadaş kendi sorusuna kendi cevap veriyor doğru ama bunda komik bir şey göremiyorum. Çözümü kendim buldum, yardım etmek isteyenler gereksiz mesaj (senin yaptığın gibi) yazmasınlar, ayrıca böyle bir sorunla karşılaşanlar çözümü buraya bakarak bulsunlar... Ayrıca yazılarını sürekli "BÜYÜK" harfle yazma lütfen. |
|
|
|