| 

| 

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için,  burayı tıklayın!

| 

| K O N U      ı N C E L E M E | 

| super_man | 
                İletim - 28/02/2005 : 11:50:30  warya bir cocuk half life 2 yi tam 2 saat 57 dakika 45 saniyede bitirmis varya ben oyunu 2 aydan beri oynuyon hala bitiremedim  | 

| 5   S O N       Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada) | 

| gokalp35 | 
                İletim - 14/03/2006 : 13:30:54  Ben oyunu tam aralıksız yaklasık 9-10 saatte bitirdim 2 saat gibi bi sürede bitirmesi imkansız yani o kdr kolay deil yani ben ilk kezde oynamıorum half life 1 i 3 sefer bitirdim yani 2 saat te bitirmesi çok saçma
  | 

| cırcırcan | 
                İletim - 25/09/2005 : 17:28:40  ben oyunun 9 saatte sonuna geldim ama son bölümü bir türlü bitiremedim ordaki adamı nasıl ölderecez bilen varmı | 

| Lightning | 
                İletim - 09/04/2005 : 13:23:45  Aslında imkanlı:) adam widyosunu koymuştu internete. izleyince inanıyosun(yada inanamıyosun mu desem ki aceba??). tabe ben 2 gün gibi bi sürede bitirdim o ayrı  Farewell.. | 

| Soldier | 
                İletim - 07/04/2005 : 19:28:50  Bence öyle bişey olması imkansız. | 

| fcalis93 | 
                İletim - 28/02/2005 : 17:45:39  hiçbir oyunu aksiyon oyununu kolay oyunlar hariç 1 aydan aşagı sürede bitiremem | 

| 

| 

|