AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Half-Life
 Half Life 2, G-man

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
scorpionfa İletim - 21/03/2005 : 18:05:19
Geçenlerde Half Life 2'de G-man 'in kaç kez gözüktüğü ile ilgili bir mesaj okumuştum. Mesajı bulamadım ama merak edenler için buyrun. Biraz karışık olduğu için kusura bakmayın. Ayrıca bunların resimlerini de http://www.geocities.com/hlturk/gman.html adresinde görebilirsiniz. Başta ki ve sonda ki görüntüleri eklemedim.
G-man 10 kez gözükmekte, işte harita isimleri ve yerleri:
1- d1_trainstation_01 : Açılış konuşması yapıyor.
2- d1_canals_01 : canalda helikopterden kaçtıktan sonra bir konteyner ın içine atlıyoruz. Vortiguan elektrikle televizyonu çalıştırıyor. Ne seyrediyor dersiniz?
3- d1_canals_12 : Jet ski ile kanalda gidiyoruz. tavandan dil uzatan yaratıkları geçip yol ayrımına girmeden önde yukarı balkona bakın. kapıdan girip kaybolacak
4- d1_canals_13 : Helikopteri yok edip içeri girince, evin yanına çıkın. Evin arkasına dolaşınca uzak köşeden kaybolacak.
5- d1_town_05 : sniper ları geçip solda ev ve askerler göreceksiniz. düz gidince de iki tren yolu kapatmış. Trenlerin solundan hızla gidip baktığınızda G-man i giderken göreceksiniz.
6- d1_trainstation_05 : Dr. Kleiner ın labaratuarında güvenlik kamerasında gözüküyor.
7- d2_coast_03 : ilerlerde bir evin içinde dürbünle bakıyorsunuz. ortalarda bir yerde evin üst katınca biriyle konuşuyor. Pek belirgin değil.
8- d2_prison_02 : enerji ve sağlık aldığınız odanın birinde güvenlik kamerasına bakınca göreceksiniz. askerler ve yaratıklar birbiri ile savaşırken g-man le ilgilenmiyorlar.
9- d3_c17_02 : dog bize kapıyı açıyor. ardından yıkıntıların üstünden geçiyoruz. Üst kat merdivenlerinin hemen sağında ki odaya bakın. Bir saniyeliğine g-man televizyonda görünüp kayboluyor. Dikkatle bakarsanız omzunda ki kargayı ve kırık sandalı görebilirsiniz. Oldukça ilginç.
10- d3_breen_01 : :Oyunun sonunda yine karşılaşıyoruz.

0.03 Snitz Forums 2000