|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| Sulky1981 |
İletim - 09/06/2005 : 20:03:22 Black sea die bir bölüm var hani denizden gittigin araçtan inince karşına çıkan yer orda kadın beni hapsediyor tarıyor lazerle sonra açıyor kapıyı bir yere götürüyor asansörün başına ama asansöre binmiyor ne yapmalıyım orada kala kaldım  |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| okangul |
İletim - 28/06/2005 : 12:49:26 uykusuz geceler seni bekliyo o zaman dostum  |
| serdar1973 |
İletim - 24/06/2005 : 17:02:48 ya herkez bu oyunu öev öve bitiremedi ama dikkat ettim bu kadar sorun bi oyun neden bu kadar çok beğenilir... sırf merakdan oynayacam yakında benide görrüsünüz aranızda :) şuna yardım buna yardım diye |
| okangul |
İletim - 20/06/2005 : 10:25:47 ömersinan oyunun hilesini öğretir misin? (tur atlamayı) bende de benzer bi problem var. bizim yaratıklardan biri kapıyı açmıyo o bölümü geçmek istiyorum. hani şu yerden çıkan çekirgelerin en sonunda bir vadiye inip truva atına benzeyen büyük bi yaratığı öldürüyosun. sonra da bizim yaratıklardan biri kapıdan çıkıp ölen yaratığın içinden topa benzer yeni bi silah çıkartıp veriyo. sonrada kapıya geri dönüp boş boş bakıyo... 2 aydır bir türlü geçemedim. oyuna geri dönmek istiyorum artık 
|
| selma deniz |
İletim - 15/06/2005 : 23:33:54 arkadaşım bana da aynısı oldu. Asansörün orda save yap. Sonra ordan load yaparak başlat. Asansörlerin hepsinde aynı sorun var. İyi oyunlar. |
| omersinan |
İletim - 15/06/2005 : 16:01:36 Elindeki oyun beta. Bendede aynisi oluyodu. Internette onunla ilgili crack gibi dosyalar vavr ama bende beceremedim bi turlu olmadi. Ben o turu h1leyle gect1m ileriki turdan devam ettim. Aynisi bide 2. turda oluyodu hatirladigim kadariyla. Kizin biri yine asansöre binmiyordu. Ayn1 problem burdaki de. |
|
|
|