|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| Emriko |
İletim - 20/07/2005 : 14:21:05 ya arkadaşlar ben bi yerde takıldım oyun boyunca bizim yanımızda olan bi hatun varya o benden bişey yapmamı istiyo. 3 tane taramalıyı bi yerlere yerleştirmemi istiyo onları yerleştirmeden gelemiyo sanırım ama sanırım ben doğru yerlere yerleştirmiyorumki bi türlü gelemedi adamlarında sesleri geliyo ama onlarda bölümün adı entanglement bu arada yardım edin arkadaşlar burda kaldım devam edemiyorummmm |
| 3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| Emriko |
İletim - 20/07/2005 : 23:06:47 ama hiçbir şekilde askerleri göremiyorum 4 taraftada mavi kalkanlar var zaten kalkanların gerisinde bi iki tane asker görüp onları öldürdüm ama gerisi gelmedi alyxin konuşmalarından anladığım kadarıyla bi ordu askerin bana saldırması gerekiyo ama tık yok askerlerin sesi geliyo ama kendilerinden eser yok alyxte sürekli bana bi yerlerden askerler geliyo dikkat et diyo ama ortada ne asker var nede alyx. aslında bu bölüme ilk geldiğimde makinalıları herhangi 3 noktaya yerleştirdimve yerleştirir yerleştirmez askerler hücum etti tabii bu kadar askerin geliceğini tahmin etmediğim için hazırlıksız yakalandım ve öldüm:)ölünce kapattım oyunu ertesi gün aynı yerden tekrar başladım yine makinalıları dizdim fakat bi daha asker masker gelmedi ne iş yoksa ilk seferde öldürdün öldürdün öldüremedin bi daha senle uğraşmıyomu bunlar:) of ya tıkandım kaldım burda hile yapıp bu bölümü atlamakta pek içime sinmiyo açıkçası bu kadar gelmişken atladığım yerleri görmezsem aklım hep geride kalır benim şimdi:) |
| scorpionfa |
İletim - 20/07/2005 : 19:32:40 Sabırsızlık gösterme. Cevap gelecektir. İşte geldi... :) Aynı sorun bende de oldu. O bölümde tam olarak ne yapacağın belli değil. Aslında belli, fakat oyunda bir tıkanma oluşuyor. Makinalı tüfekleri askerlerin geldiği yerlerin önüne yerleştireceksin. Bundan sonra yapacağın, gelen herkesi yok etmek. Ama ne var ki askerler bazı yerlerde yıkanıp kalıyor. Nedendir bende anlamadım. Ama gelemiyorlar. Saatlerce bekledim. El bombası gibi şeyler kullanarak onları takıldıkları yerde öldürmeye çalıştım. Kimi zaman yaptığım işe yaradı. Gelen askerler bitince Alxy geliyor ve oyun devam ediyor. Eğer bu işe yaramazsa harita kodlarından yararlanarak sonraki map e geçiş yapmalısın. Ben böyle yapmıştım. |
| Emriko |
İletim - 20/07/2005 : 17:29:29 eee bi allahın kulu yokmu cevap vericek
|
|
|
|