|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Emriko |
İletim - 25/07/2005 : 20:29:52 ya millet oyunun sonuna geldim ve takıldım ya:) portalın en tepesine çıkıyorum 2 tane gunship var onları indiriyorum ama daha sonra portalın neresine fırlatmam lazım orbları? en tepeye çıktığımda portalın metal plakaları açılıyo ama bi süre sonra mission fealure diye ve ekran kararıyo ne yapıcam millet bi yardım |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
_KibarCellad_ |
İletim - 11/04/2006 : 21:54:36 sağol ya oldu valla allah razı olsun ne muradın varsa versin,dert,tasa,sıkıntı göstermesin,bereket,bolluk eylesin vs vs..byes |
scorpionfa |
İletim - 11/04/2006 : 17:30:48 Oyunun masa üstündeki simgesine sağ tıklayıp özelliklere gir. Hedef yazan kısmın devamına şunu yaz: -dev -console
Tam satır şunun gibi bişey olacak: c:\sierra\half Life\hl.exe -dev -console |
_KibarCellad_ |
İletim - 10/04/2006 : 21:06:32 console açılmıyoduya hani half-life ta..bn half-life 1 oynuom console u nasıl ve nerden açıcam şifre yazmak için ??????? |
gordon_freeman |
İletim - 10/04/2006 : 15:46:24 arkadaşım zamanlamaya gerek yok sen ateş et eğer ölümsüzlük şifren varsa sadece o ortadaki plakalara ateş et onlar patlayınca o gunship midir combineship midir nedir onlar patlıyor ama oyunun sonu büyük bir hüzün neden çünkü alyex ölüyor sanıyorsam ben çok üzüldüm |
scorpionfa |
İletim - 27/07/2005 : 19:14:39 Uçan gemileri vurduktan sonra, dediğin gibi ortada metal plakalar açılıyor. Bu plakaları vuracaksın. Yanlış hatırlamıyorsam bu plakalar dönüyordu. İyi bir zamanlama ile dönerken üçünüde imha edeceksin. Sonrasında Dr. Breen 'i tahtalı köye göndereceksin. Bu kadar. |
|
|
|