Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
-eL_Niño-
İletim - 25/12/2005 : 10:52:51 age of empires the conquerors da en iyi ülke hangisi ve özelliği varmı varsa ne yazarmısınız
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
AOE_3
İletim - 26/01/2006 : 21:27:27 bence en güçlü bizans ve britanya çünkü bizans ın atlıları oyundaki en güçlü atlılar ayrıca filleri çok kolay yenebiliyor.britanya ise longbowmanları çok güçlü.uzaktan kale yıkabiliyor.Ama tek başına kullanmak iyi olmuyor önüne birkaç kılıçlı ile daha iyi sonuç alınır
SAHNETJER
İletim - 23/01/2006 : 23:09:35 yaaaa 30 tane fili 20 tane basit spearmen lerle devirirsin bu kadar basit. deneyin görün. filleri bu kadar göklere çıkarmayın...
saygılar...
wolverine
İletim - 23/01/2006 : 12:50:05 filler zten yavaş atlı okçu yada atlı tüfekliler vur-kaç taktiği ile filler zor duruma düşer
EmmaFan
İletim - 22/01/2006 : 23:04:40 hemsinlee senle bir age of yapmak ve çok güvendiğin fillere neler olabileceğini öğretmek isterim..böyle tekdüze bir düşünceyle age of falan kazanamassınız...filleri durdurabilecek ordu yok ne demek..ve benim fillerimi nasıl bir cümledir!...başka bir arkadaşım aynısını söylüyodu...cafede oynadık...50 tane fil yapmış...bütün fillerini 20sn de cevirdiimde şaşkınlıkla'anaaa filler gavur olmuş' de aalamaya başladı..2. oyunumuzda mnk lara önlem almaya çalıştıysada paladin koymuş yanına halbeldier larım paladinleridefilleride yatırdı..kendine bu kadar güvenme...
-eL_Niño-
İletim - 07/01/2006 : 12:25:59 o birinin sözü değilmiydi ya "en iyi savunma taaruzdur"