AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Age of Empires & Age of Mythology
 Age Of Empires 3

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
kobebryant İletim - 09/02/2007 : 19:09:52
ya millet bi konuda yardımınız gerekli bu bölümde ilk kez yazıorm.
ya age of 3 oynayanlar bilir müttefiklerimize saldır emri werebiliyoruz.ben müttefiklerime saldır emri werdiğimde beni dinlemiyorlar saldırmıyorlar aksine tam olarak adamlarını geri çekiyorlar.gelişmediği için yapıyor diye düşünmüştüm ama daha sonra adamın ülkesini inceledim baya da bi gelişmiş askerleri fln gelişmiş kalabalık bi ordusu wardı.üstelik emri werdiğimde "alright" die cewap bile weriyordu ama saldırmıyor.sizce bunun nedeni nedir bi bug'mı yoksa bndn kaynaklanan bi sorun mu??cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
kobebryant İletim - 10/07/2007 : 14:41:45
p'ye yada pause break tuşuna bas olr blki :D:D
GoaL-KeePeR 2 İletim - 27/06/2007 : 21:25:05
Benim de bir konuda yardıma ihtiyacım var; oyunu oynarken çıkmam gerekince kaydedip kapatıyorum. Sonra load yapınca oyuna giriyor, ama "oyun duraklatıldı" yazısı ekrandan kalkmıyor ve ben de oyunu oynayamıyorum. Açılması için ne yapmam gerekiyor?
Şimdiden teşekkürler.
kobebryant İletim - 27/06/2007 : 16:35:55
ya empire earth 2'yi bana herkes önerdi ama ben öle uçaklı fln o tür sevmem ya eski zaman savaşı olck karada we denizde yapacaksın savaşını düğmeye basıp bomba yağdırmaksa onu herkes yapıo
Hobbit King İletim - 24/03/2007 : 17:18:48
arkdaşlar ben iki defa şifresiz bir şekilde oyunu bitiren biri olarak soruyorum ki yardıma ihtiyacı olan war mi(War of Chiefs mi dir nedir sormayın ona cevap veremem?)
donatello İletim - 23/03/2007 : 13:31:23
beyler oyuna konsantre olun ve saldırııııın

0.01 Snitz Forums 2000