|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| BÜLENT |
İletim - 30/10/2004 : 09:20:02 SELAM ARK. Eminim bir çoğunuz oyunu bitirdiniz ve bana yardım edeceksiniz. 26 bl. unıon na kadar gelmiş bulunmaktayım. ama malesef bu bölümü bitiremiyorum. herşey yok oldu ama oyun bitmiyor. Adamlarıma yıldız çınar agacını bile yaptırıyorum. ama bitmiyor. bana acil yardım edebilirmisiniz. Eksik olan nedir. Ne yapmam gerekiyor. Bu arada her şey yapıldı ve 3 yıl geçildi. ACİL YARDIM İSTEMEKTEYİMM... (OYUNA AİT ŞİFRELERİ ALDIM AMA OYUNU BİTİRME ŞİFRESİ ETKİ ETGMİYOR)
_____________________________ BENİ UZAKLARDA SORMA, DUDAKLARINDAN DÖKÜLEN SÖZLÜKLERDEYİM...
|
| 3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| HERO |
İletim - 06/01/2005 : 18:46:33 önce haritada ilk çıkan kırmızıları yenmelisin.Daha sonra turkuaz renkli yerin aşağı tarafındaki kırmızıları yenmelisin(ama elini çabuk tut!yoksa kırmızılar orayı dağıtabilir.)...Onuda yaptıktan sonra turkuaz renkli yerde 5 dane kule yapmalısın...bunu yapınca orası senin olacak...sonra gidip kırmızıları haritadan silmelisin.Benden yavsiye harita şifresini yazma. |
| ilbeyli52 |
İletim - 06/11/2004 : 23:43:34 sanırım yeni geçtiğin yeşilli bölgede enaz beş tane kule yapman gerekiyor.oyunu unutmuş olabilirim. |
| Suloman |
İletim - 30/10/2004 : 23:14:19 Walla dostum ben bu oyunu oynayıp bitireli sanırım 1 seneye yakın bir zaman geçmiştir.Yani sana yardım edemiycem çünkü hatırlamıyorum.Sadece deyinmek istediğim bir konu war ki o da şudur;Age of serileri hala ve bıkmadan oynanabilen ender oyunlardan.Bu arada yaws arkadaş şifreleri kullanarak ne zevk alıyonuz oyunlardan ben hiç anlamıyorum???Şifreler bence dövüş oyunları ve bazı adventure oyunlarında lazımdır ve gerektiğinde kullanılmalıdır bilemiycem.Zorla baştan oyna şifresiz oyna geçersin.. |
|
|
|