|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| Arturcool |
İletim - 30/11/2004 : 10:19:57 Arkadaşlar çıldırmak üzereyim artık. adls kullanıcısıyım ve inca nin 2 port lu bir modemini kullanıyorum. Kendi network um içerisinde sorunsuz bir şekilde LAN/Direct IP seçeneği ile oyunu multiplayer oynayabiliyorum. Ama internet üzerinden başka bir arkdaşın makinasnıda host edilen oyuna bir türlü bağlanamıyorum. Direct ip ye o arkadaşın ipsini giriyorum, "connecting" deyip 15 saniyeden geri sayıyor oyun ve o makinayı bulup bağlanıyor. Ancak hani harita, ırk vs. seçme ekranına gelice ufak bir pencere içerisinde "Atempting to connection" benzeri bir mesaj yazıp 120saniyeden geri sayıyor ve 120 saniye bekledikten sonra bağlantı kurulamadı deyip başa dönüyor...
Nedir problem, bu kopya cdler için normal bişeymidir? eğer öyleyse bunu aşmanın bir yolu varmıdır? veya oyunu oynayabilecğim bir sunucu vb. biyer varmıdır. Yardımcı olabilirseniz çok sevinecem wallahi. Şimden herkeze teşekkürler. |
| 4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| Arturcool |
İletim - 03/12/2004 : 12:05:08 Ok. Teşekkür ederim. |
| |KRONDOR| |
İletim - 02/12/2004 : 19:21:24 O konuda ne yazık ki bilgim yok. |
| Arturcool |
İletim - 02/12/2004 : 13:25:09 Krondor, peki diyelim ADSL bağlantım yok, normal dial up ile bağlandım nete. Ozaman bu oyun kopya bile olsa sorunsuz şekilde Direct IP seçeneği ile oynanabiliyomu? onu öğrenmek istiyorum aslında ben. Bu arada teşekkür ederim cevap için |
| |KRONDOR| |
İletim - 30/11/2004 : 18:05:12 Modemin firewall ayarlarında oynama yapmanız gerekiyor. Oyunun hangi porttan bağlandığını öğrenip o portu açmalısınız. |
|
|
|