AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Age of Empires & Age of Mythology
 Age empires kurulum problemi

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
cicada İletim - 29/12/2004 : 01:54:18
Arkadaşlar şu acemiye bir yardım edin ,,Bir arkadaşımın anlatması üzere çok merak ettim gittim age empires oyununu aldım ama ben the Conquerors'u almışım,önce the age of kings i almam gerekiyormuş,neyse gittim onuda aldım,ama yüklüyorum oyunu crack ediyorum açınca hata oluştu diyo kaç kere sildim yükledim aynı....windows xp kullanıyorum ondanmı? çaresi varmı bi el atın da götürelim şu cenazeyi be ...hadi
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
inter_23 İletim - 02/01/2005 : 11:53:56
ben windows 95 kullanıyorum age oynunda son çağa atşar atlamaz oyundan atıyor sizce neden?
Avenger İletim - 02/01/2005 : 02:13:53
Age of Kings orjinal olsa bile XP'de çalışmayabiliyor. Bu oyunun ne zaman alındığına bağlı. Oyun ilk çıktığında düz versiyon ile piyasaya sürüldü, bir iki ay sonra patchli versiyonları çıkardılar. Yeni versiyonları XP'de çalışır, eskileri çalışmaz.
falamir İletim - 30/12/2004 : 22:25:07
Crack ile ilgili olarak buradan yardım alamazsın cicada, orjinal oyun ve gerekli yamalarla (eğer varsa) sorununu halledebilirsin...
cicada İletim - 30/12/2004 : 20:48:52
ya arkadaşlar bende Conquerors da var genede beceremiyorum acemiyiz işte....lütfen biri bana kurulum şeklini ayrıntılı olarak anlatsın hangisini önce yükleyecem diğerini nereye yükleyecem crak yapacammı ,hangisini yapıcam..bi yardım ya...ben ikisinide yükledim ayrı ayrı...gene ayrı ayrı crack yaptım ama ikisinide oynayamıyorum
cicada İletim - 30/12/2004 : 20:32:04
tşkr arkadaslar...haklısınız herşeyin orjinalını almak lazım...aldık bikere.:)

0.02 Snitz Forums 2000