AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Age of Empires & Age of Mythology
 Age Of Empires III

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
y_salci İletim - 15/01/2005 : 10:04:14
Selam.Ben epeydir AOE 3'ün çıkmasını bekliyorum.Aranızda beta sını falan oynayan varmı? Bide sitenizden oyunlara özel bölüme Age Of Empires serisinin eklenmesini de istiyorum.Age Of Empires en iyi görüntü kalitesine sahip oyun olacak.Buralarda sürünmesin dimi. Her oyunun kendi çöplüğü olsun
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
itanos İletim - 11/10/2005 : 12:42:07
slm,
oyunu bende oynamaya başladım bence mükemmel yapılmış grafikler ve her ülkenin kendine has ordu yapısı gayet iyi ele alınmış,kısacası hemen alın oynamaya başlayın.
Microsoft İletim - 11/10/2005 : 06:45:08
Merhaba Arkadaslar Age Of Empires Tutkunusunuz Sizde Anladigim Kadariyla :) Su an TRIAL versionunu Ariyorsunuz Ama Oyun Piyasaya Cikti :) Ve Su an Oynuyorum:) Oyunu Oynamak Ve Yüklemek Isteyenler Foruma Cevap Yazsinlar :)
ArcHAng3L İletim - 07/10/2005 : 14:16:56
Abi merak ettim age of'un nesini konuşcaksınız nereden konu başlığı bulabilcen? oyunun zevki skirmish onda da stratejini mi yazcan? bence yöneticiler strateji bölümünün içinde sabit bir age of başlığı açılsın
_II.ViNcE_ İletim - 30/09/2005 : 17:23:51
Benimki ancak yetiyo o zaman :) Abi bu arada sen benim adaş çıktın yav :D
CrAzY_IVAN İletim - 30/09/2005 : 14:39:35
Kaliteden feragat ederseniz, rahat bir şekilde oynayabilirsiniz. Ben P3 1133 FX 5200 512MB Sd-Ram ile oynadım sorunsuz ama düşük kalite :)

0.02 Snitz Forums 2000