AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Age of Empires & Age of Mythology
 empires 3 demo ve gerçek oyunda aynı hatayı verdi

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
x-tol İletim - 29/11/2005 : 17:55:07
s.a merhaba

age of empires 3 oyununu aldım.yüklemeye çalışlırken setup yaptığım anda -- 1628:failed to complete installation --
yazıyor
ve setup u kapatıyor
bayağı bir uğraştım ama olmadı
sorun demosunu indirdiğimdede aynı hatayı vermişti.benim düşüncem oyunun farklı bir şekilde yüklendiği tabiki pc oyunu kaldırabilecek özellikte(512mb ram 2.0 ghz amd işlemci xppro)
sizce sorun ne olabilir?cevaplarınızı bekliyorum hoşçakalın
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
burakpahsa İletim - 03/02/2006 : 19:21:52
o hata bendede çıktı ama ben yüklemeyi başardım o hata cd deki bazı dosyalar güvenilmediği taktirde aktarılmıyor ve bu durum şüpe uyandırdığı için setupu kapatıyor demoda da öyle oluyor ama sonunda başka bir blgisayardan dosya transferi yaptım vede oynadım bu sorun anti-virüsün gelişmiş olmasından kaynaklanıyor güvenmediği için izin vermiyor.
AOE_3 İletim - 27/01/2006 : 17:41:27
3 cd dvd değil
x-tol İletim - 11/12/2005 : 12:05:16
arkadaşlar bu oyun başka bir pc de çalışıyor.benimkinde çalışmıyor diğer başlıklara göz attım bazı pcler özellikleri bakımından oyunun seviyesinin üstünde olduğu halde açmıyormuş buöyle bir neden olabilirmiğ.birde bu oyunu yükleyen bir arkadaş varmı pc sinde ne tür zip programları var bundanda olabilir o kadar para verdik boşuna gitmesin
Generalll İletim - 03/12/2005 : 16:56:13
Oyunun büyük ihtimal kopya cd dediğine göre...Bildiğim kadarı ile AOE 3 dvd olarak çıktı...
x-tol İletim - 03/12/2005 : 16:19:08
keşke ingilizcem hepsini çevirecek kadar iyi olsaydı.pek fazla birşey anlamadım ama böyle bir sorunu olupta bu yolla çözen bir arkadaşımız varsa yardım rica ediyorum.
benim pc'dede buna benzer bir hata veriyor 1628:failed to complete installion

0.03 Snitz Forums 2000