AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 ORJİNAL CD

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
EA-SPORTS İletim - 03/02/2006 : 20:05:45
arkadaşlar orjinal cd ler yaklaşık kaç liradır örneğin fifa 06 orjinal cd si
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
THE_FAMERA İletim - 10/03/2006 : 17:58:52
teşekkür ederim...ben sonunda cevabımı aldım...
HASSOOO İletim - 05/03/2006 : 01:29:05
Ultramert, enayilik olduğunu düşünüyorsan ALMAZSIN. Kimse senin için ucuza oyun satmak zorunda değil. Korsan ise hırsızlıktır.

Çok param yok, ama tek tük oyun alıyorum, orijinal almaya dikkat ediyorum. Bir oyun pahalı ise, bütçemi aşıyorsa almıyorum ya da para biriktirip 2-3 ay sonra alıyorum.

Korsan üretim suçtur, korsan ürün almak da suçtur.

Gece gündüz demeden aylarca oyun üretmek için kafa patlatırken üreticiler, korsanlar bunu 2-3 milyona satarken ne emeği harcıyorlar sorarım? Ayrıca unutmayın ki korsan cd piyasası büyük oranda DHKP-C ve PKK gibi terör örgütlerinin gelir kapısı haline gelmiştir.
ultramert İletim - 05/03/2006 : 01:04:49
abi eline sopa alıp dövseydin bari :S türkiye de kimsenin orj oyun aldığı yok bana kimse alıyorum falan demesin,heryerde korsan kol geziyor alanın ya çok parası var ya da tektük oyun alan tipler
|KRONDOR| İletim - 04/03/2006 : 22:49:30
ultramert, sen bu kafayla çok yol gidersin. Ama ileri değil, terse doğru. Orijinal alanlar enayi mi de bunca para veriyorlar? Veya tersten soralım: Oyunu yapanlar enayi mi de bir oyun için senelerce uğraşıp bir şeyler üretiyorlar? Sırf sizin gibiler 2-3 YTL'ye oyunlarını alsınlar diye gece gündüz çalışıyorlar, değil mi? Bu yaptıklarınız hırsızlık değil de nedir? Bir de gelmiş kendinizi savunuyorsunuz. Konuşmadan önce iki saniye düşünün lütfen.
ArcHAng3L İletim - 04/03/2006 : 17:45:58
Bu enayilikten değil. Türkiye'deki vergilerden. Gümrük vergisi+kdv+bilmem ne ... yurtdışına gidersen toptan al. ayrıca ABD fiyatları da 30$ civarı yani 45-50 YTL falan. Türkiye'de de öyle fazla bi fark yok

0.03 Snitz Forums 2000