|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
gorcankardes |
İletim - 28/06/2006 : 23:29:28 Siz de biliyorsunuz ki oyunlarda karşıdaki taraf yapay zekadır.Yani bir oyunun iyi olmasını sağlayan en önemli özelliklerden biri de yapay zekadır.O yüzden soruyorum bu forumda yapay zeka ile ilgili bir konu başlığı niye yok?(Özellikle yöneticilere soruyorum.) |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Avaris |
İletim - 29/06/2006 : 00:18:44 Alıntı yaparken en sondaki [ /quote ] kısmını silmezsen daha iyi olacak. Normalde şöyle gözükmesi gerekiyor:
alıntı:
Alıntı yapıyorum...
|
gorcankardes |
İletim - 29/06/2006 : 00:00:30 [quote]Avaris tarafından yazılan:
Biliyorsan biraz yap o halde, biz de yeterli ilgi görürsek ayrı bir bölüm açmayı düşünebiliriz. İş düşünebilirize kaldıysa ohooo!!! o işin arkası gelmez ama ben yine de deneyeceğim. |
Avaris |
İletim - 28/06/2006 : 23:56:08 Biliyorsan biraz yap o halde, biz de yeterli ilgi görürsek ayrı bir bölüm açmayı düşünebiliriz. |
gorcankardes |
İletim - 28/06/2006 : 23:54:38 [quote]Avaris tarafından yazılan:
Yöneticilere ne soruyorsun? Birilerini kulağından tutup, "yapay zeka konuşun uleyn" diye buraya mı çekmemiz gerekiyordu?
İlgileniyorsanız, açarsınız bir konu sizin gibi ilgilenenlerle konuşursunuz. Niye konuşulmuyor diye soru mu olur? E sizin o konuyu cazib hale getirici ayrıııııııı bir bölüm açmanızı kastetmiştim.(Yoksa biliyoruz yeni bir konu açıp konuşmayı!!!!!) |
Avaris |
İletim - 28/06/2006 : 23:50:37 Yöneticilere ne soruyorsun? Birilerini kulağından tutup, "yapay zeka konuşun uleyn" diye buraya mı çekmemiz gerekiyordu?
İlgileniyorsanız, açarsınız bir konu sizin gibi ilgilenenlerle konuşursunuz. Niye konuşulmuyor diye soru mu olur? |
|
|
|