|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
boramir125 |
İletim - 01/07/2006 : 11:46:40 Bence artık bir oyunun iyi olmasındaki en önemli özelliklerden biri de oyunun yapay zekası!!!Sizce de öyle mi? |
4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
batuhanus |
İletim - 12/07/2006 : 21:05:19 bi counter strike oynayın bakalım(singleplayer).Botlar ya çok akıllı ghost şifresi yazdıklarını sanıp duvarların üzerine falan gidiyo yada orda 10 tane bot toplanmış köşede... oysa battlefield2 singleplayerında öylemi?(hard zorluk seviyesinde) adamlar seni bakmadan vurma özelliğine sahip ayrıca silahlarını döndürmedende seni vurabiliyolar[ne yetenek artık kurşunlar duvardan mı sekiyo ne?onu bile hesaplıyolar] |
_klan_ |
İletim - 05/07/2006 : 22:42:34 ya çoğu oyundaki yapay zeka tatmin etmiyo beni bende online oynuyorum:) ama HL2 deki yapay zeka olayına katılıyorum. Gayet iyidi. |
Jansay |
İletim - 04/07/2006 : 03:55:22 ben HL2 oynadım orda yapay zeka iyidi ama fazla (BENCE) kendini farkettirmiodu yani ben (abi bunların yapay zekası spr ya) demedim. (Belki oyunun başlarını oynayıp sildim ondan demedim ). Ama "The Godfather" oyunu bana bunu dedirtti. Mesela açıyorum spr oynuom adamları uzaktan hepsini headshot ama bir süre oynamadım oyunu. Sonra açtım baktım sürekli ölüom. Gerkçekten iyi yapay zekası, adamlar çokça saldırınca işini bitirebiliyor ve siper almalarıda çok iyi (yani hemencecik siper alıyorlar). Yani benim görüşüm. Bence yapay zeka bende orta derece gereklilik uyandırıyo çünki godfatherda ölmeye başlayana kadar hiçbir oyunda yapay zeka hakkında yorum yapmadım. Benim için önemli olan oynanabilirlik ve grafikler. Gerisi fasa fiso değil ama bunlar ön planda bende... |
GoaL-KeePeR 2 |
İletim - 01/07/2006 : 20:16:29 Evet, yapay zeka,oyunlardaki gerçekçilik payını arttırdığından oyunu değerlendirmede artık herkes "yapay zeka"'yı göz önüne alıp tartışıyor.Çünkü bence oyunu oyun yapan şeylerden biri yapay zeka...Hiçkimse oyundaki rakibinin 5 yaşındaki bebekler gibi stratejisiz bir şekilde hücum etmesini istemez,mutlaka kendini zorlayacak bir bilgisayar oyunu oynar yada oyundaki ayarları "easy"den "hard"a çevirip kendini biraz olsun tatmin eder.Single player türü oyunlarda genellikle yapay zeka çok önemli bir yere sahiptir...Bence yapay zeka konusunda en iyi oyun Half-Life 2'dir,galiba birçoğunuzun fikri de bu yönde,çünkü ben bu oyunu oynarken diğer oyunlardaki gibi ölmeye(!) gelen rakiplerle karşılaşmadım,genel olarak bütün rakipler öncelikle kendini koruyor,iyi bir ateş etme açısı yakaladığında hücum ediyor... |
|
|
|