AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 hangi oyunlar yüklü hangi programlar yüklü

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
asturmancı İletim - 25/09/2006 : 11:48:15
Bilgisayarınız nasıl?Yani mesela hangi oyunlar yüklü hangi programlar yüklü mesela benim bilgisayarda gta sanandreas ve vıce cıty ayrıca knıght online var.Sonra bilgisayarda lime wire var yani biraz bilgisayarınızdan bahsedermisiniz?Tabi bilgisayarınızda özel şeyler varsa anlatmanıza gerek yok.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
King_1984 İletim - 26/09/2006 : 14:03:01
bende oyunlardan fifa 2006 world cup, age of empires III, age of mythology, enter the matrix, harry potter philosophy, 80 days, hoyle board-puzzle games, thief: deadly shadows, shrek 2, simcity 4, the godfather, lotr-rotk, the punhiser, sims 2, tycoon city newyork ve ultimate spiderman var. :D bi sürü yani :D
nomercy İletim - 26/09/2006 : 06:21:54
Ya bende gta sanandreas, call of duty 2, knight online, hard truck, need for speed undergground2 ve most wanted var
sniper-- İletim - 25/09/2006 : 23:03:19
ya benim masaüstünde 1 tane oyun var o da araba yarışı. çünkü hem yeni format attım.
hemde dersler başladı artık oyunları yavaş yavaş bırakmam lazım.öss benim için çok önemli.ayrıca internet explorer 7 yükledim heralde son sürümü olsa gerek çok güzel.ayrıca masaüstü resmime bakabilirsiniz.
http://www.resimload.com/141211/ek3_my_wallpaperxx.JPG
asturmancı İletim - 25/09/2006 : 21:35:19
tamam peki bidaha olmaz
Avaris İletim - 25/09/2006 : 13:48:36
Şu konu başlıklarını sürekli büyük harf yapmaktan vazgeçsen daha iyi olacak. İlgi çekmiyor, sinir bozuyor.

0.03 Snitz Forums 2000