AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 Kopya Cd

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Geforce İletim - 17/11/2006 : 10:05:42
Arkadaşlar geçende bilgisayar oyunu almaya çıkmıştım . Sonra bir cd ci vardı gireyim dedim. Birde ne göreyim? Oyunun üzerinde Call Of Duty 3 yazıyor. Kapak resminde Call Of Duty 2'den resimler var. Ayrıca oyun 2 cd yani Call Of Duty 1. :)))
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
ShiLMyrO İletim - 21/11/2006 : 18:05:24
Ablam anlatıyor.İşte arkları korsan müzik almışlar neyse.İçinden hiç bi yerde bulamadıkları bi şarkı çıkmış çok sevinmişler.Şarkı çok eskiymiş:)
Baygitar İletim - 21/11/2006 : 17:35:41
sonuç bozuk değilmiş zaten dolu da değilmiş:)
Ama adam yalan söylememiş.Neticedir önemli olan:)
Palad1n İletim - 20/11/2006 : 19:34:35
alıntı:
scorpionfa tarafından yazılan:

Bir keresinde arkadaşlar "Hababam Sınıfı" filminin cd sini almışlar. İkinci cd 'de Autocad programı çıkmış. Gene şanslıymışlar. Eskiden benim aldığım cd ler hep bozuk çıkardı. Arkadaşın biri, bir olaya şahit olmuş anlatıyor. Cd satıcısı bir paket boş cd almış gelmiş. Hepsini boşaltıp naylon poşetlere doldurmaya başlamış. Bizim ki sormuş. "Ne yapıyorsun?" Cevaba bakar mısın: "Film çekiyorum, satılık filmler alır mısın?"

yazın Ankara'ya gitmiştik. gora çıktıydı o ara bi aldık adam da anladı tabi turist olduğumuzu bizde şort,kısa kollu millet kotlu :) bozuksa getir abi dedi sonuç bozuk değilmiş zaten dolu da değilmiş
arda_blue İletim - 20/11/2006 : 18:58:10
ama bnde kapak resmi call of duty 3 ün bikere bu konuyu senle tartıştık ayrıca bnm aldıım cd orjinal kopya deill
scorpionfa İletim - 20/11/2006 : 18:16:07
Bir keresinde arkadaşlar "Hababam Sınıfı" filminin cd sini almışlar. İkinci cd 'de Autocad programı çıkmış. Gene şanslıymışlar. Eskiden benim aldığım cd ler hep bozuk çıkardı. Arkadaşın biri, bir olaya şahit olmuş anlatıyor. Cd satıcısı bir paket boş cd almış gelmiş. Hepsini boşaltıp naylon poşetlere doldurmaya başlamış. Bizim ki sormuş. "Ne yapıyorsun?" Cevaba bakar mısın: "Film çekiyorum, satılık filmler alır mısın?"

0.03 Snitz Forums 2000