AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 hile yazmadan kaç oyun bitirdiniz?

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
hiphopçı İletim - 04/01/2004 : 19:56:23
hile yazmadan oyunlar daha mı zevkli
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
TeXaS İletim - 25/01/2004 : 23:25:17
öncelikle konuyu saptırmışınız =)) bunu söliim neyse hiç hile yapmadan bitirdiğim oyun sayısı yaklaşık 60 tane fln eğer bi oyunda hile yaparsam bu genelde tam sağlık hileleri olur =) sevgiler benden...
Warlord Hector İletim - 22/01/2004 : 14:10:18
Oynadığım tüm oyunları illa normal seviyede hilesiz bitirir, sonra yeni hileli ve hızlı bi şekilde daha oynarım. Arşivimdeki 147 oyunun tamamını hilesiz bitirdim, kimisi 2 yıl aldı (Sıkılıp bırakınca).
thakki1 İletim - 22/01/2004 : 14:01:49
ekmeğimize kan doğradın yaw , bu konuyla ilgili düşüncelerimi daha öncede birçok kez yazdım, hileye, yazarı olmama rağmen çoğu kez karşıyım, sadece bitirilen oyunlardan sonra yapılabilir diye düşünüyorum, birde takıldığın bir bölümde oyunu kaldırıp atmaktansa ufak bir hileyle bölümü geçip, hilesiz olarak devam edilmesine karşı değilim, ama yinede hilesiz bitirilen bir oyun kadar tatmin etmeyeceği fikrine katılmamak elde değil
murcey İletim - 18/01/2004 : 23:15:10
Şu ana kadar bitirdiğim 70-80 civarında oyunun tamamını hilesiz bitirdim. İnanıp inanmamak size kalmıştır. Hile kullanılarak oynanan oyun amacından sapar. Başladığım oyunun hakkını vererek sonuna kadar (hile kullanmadan) oynarım. Hile kullanarak oynayacağım oyunu anında sileceğim için teşebbüs bile etmem. O oyuna olan saygımı yitiririm. Bu benim yapımla alakalı bir durum. Sinemaya ilgisi olan arkadaşlar bilir. Gladiator filminin Elazığ versiyonu seyyar tezgahlarda boy göstermişti bir zamanlar. İzleyen arkadaşlar çok matrak olduğunu ve mutlaka izlemem gerektiğini söylediler. Gladiator filminin bende çok ayrı bir yeri vardır. En az 8-9 kez izlemişimdir. Filme olan saygımı yitirmemek için ve çok güleceğimi bile bile Elazığ versiyonunu alıp izlemedim. Eğer izlemiş olsaydım bir daha filme aynı gözle bakamayacağımı biliyorum. Oyunlar içinde aynı şey geçerli. Bir oyun ne kadar zor olursa olsun hile kullanmam. Kullandığım an oyunu bir daha oynamayacağımı adım gibi biliyorum. Sitede bakmadığım tek yer hile bölümü (Thakki hocam kızmasın) :)).
mcsaygili İletim - 16/01/2004 : 00:13:32
Hileye karşı olduğumdan dolayı hiç hile kullanmam.. Ama arşiv olarak hile database im var..

0.03 Snitz Forums 2000