AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 Hatırlayamadığım Bir Oyun...

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
metallic_white İletim - 27/01/2008 : 16:05:46
Selam arkadaşlar, uzun zamandır aklıma bir oyun takılıyor fakat bir türlü hatırlayamadım. Küçükken epey oynardım çok da hoşuma giderdi, sonunda sizden yardım istemeye karar verdim...

Oyunun türüne ne diyebilirim bulamıyorum bir türlü; ama oynanış stili aklımda biraz açıklayayım dilerseniz: Yerçekimi olmayan bir mekan düşünün, biz ekranı profilden görüyoruz ve topumuz bir aşağı gidiyor, bir yukarı. Örneğin aşağıdaki platforma ya da kutucuğa çarptıktan sonra yukarı doğru gitmeye başlıyor (yukarıdaki bir platforma veya kutuya çarpana dek). Amaç ise tuzaklara yakalanmadan ve -yanlış hatırlamıyorsam- boşluklara düşmeden alandaki kutucukları parçalamak. Shift tuşu da topun gidiş hızını arttırıyordu.

Bir ipucu daha: İçinde ya "ball" ya da "buzz" kelimesi geçiyordu.

Bilen-bulan varsa çok sevinirim, zira ücretsizdi diye hatırlıyorum . Şimdiden teşekkürler...
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
metallic_white İletim - 07/02/2008 : 16:48:05
Sanırm Bumpy demek istedi arkadaş, Bampy de yokta... Bakalım şimdi indiriyorum eğer oysa mesajımı ekleyerek yazacağımi benden sana 10 kere helal olsun hocayı da hakedersin!

Not: I ıh, bu da değil...
Palad1n İletim - 03/02/2008 : 22:20:30
Yalan demedim ki x)
chessmaster İletim - 03/02/2008 : 21:46:35
bampy de olabilir.. Eski bir oyun Bounce ball un benzeri idi diye hatırlıyorum... küçükken bende çok oynamıştım oradan geldi aklıma :) böyle bir oyun olduğundan emin olabilirsin yalan söylemiyoz burda...
Palad1n İletim - 03/02/2008 : 14:05:04
asd. Google'dan arayınca gölde bampi camping yapan adam yazısı bile çıkıyor ama öyle bir oyun bulamadım :)
chessmaster İletim - 01/02/2008 : 13:22:34
buldum oyunun adı bampi :)

0.03 Snitz Forums 2000