AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 Korsan oyun kalksa iyi olur mu?

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
mr.evil İletim - 28/03/2004 : 13:53:05
Korsan cdcilere bissürü kanun ceza falan geldi orjinal oyunlar ateş pahası korsan olmasa ne oyun oynanır nede film izlenir...
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Smeagol İletim - 11/04/2004 : 22:51:19
Korsan oyun konusunda oyun firmalarının da büyük yanlışı var bence.
Stephen King'in calla'nın kurtları kitabı için fiyat araştırması yaparken ilginç birşeyle karşılaştım. Amazon.com'da kitabın etiket fiyatı 35$ , amazon fiyatı 25$. İdeefixe'te ise etiket ve satış fiyatı yaklaşık 12$.
Hal böyle olunca bir kitaba (orjinal) 15 milyon verebiliyorum. Fakat amerikadaki gibi 45 milyon olsa hiç düşünmeden korsanını alırdım.
Kitap satışında ülkelere göre fiyat belirlenirken oyunlarda neden yapılmıyor anlıyamıyorum.
Assassin İletim - 11/04/2004 : 19:53:51
Bende yazabilir miyim? Dermişim neyse arkadaşlar siz bizi takmayın devam edin konuya.
"SON"
Lightning İletim - 10/04/2004 : 19:13:33
bilmem, hoşuma gidio:) Farewell:)))
Assassin İletim - 10/04/2004 : 12:24:05
Lighting söylediklerine katılıyorumda neden yazılarının sonuna Farewell yazıyosun????????
Lightning İletim - 09/04/2004 : 22:12:30
O günün gelmesi biraz sıkar demeyi çok istiyorum ama bu ayki Level'da bilen adam köşesini bi okursanız kanun yapıcılarımızın uyanmaya başladıını fark edeceksiniz. böyle giderse adamlar "korsan oyuncak" diye bi yasa sürecekler piyasaya:)) Yaw korsan olayı işin en sıkı tutulduğu Amerika'da bile tam gaz devam ederken Türkiye'de tamamen kalkması nasıl beklenir?? ne yaparlarsa yapsınlar korsancılar tam gaz.. adamlar "kopyalanamaz" denen İETT biletlerini, çıktıktan iki hafta sonra seri imalata geçtiler. yetkililer "biletler piyasaya sürülseydi, kimse farkedemezdi" diye açıklama yaptılardı.. bu memleketteki "CİN" kafalı abilerin kökünü kazımadıkça korsanın sonu gelmicek.. onun için başta sölemek istediimi rahatça söleyebiliorum.. Farewell...

0.03 Snitz Forums 2000