|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
pciexpress |
İletim - 22/08/2010 : 04:31:54 Arkadaşlar merhabalar öncelikle... yaklaşık bir yıl önce bir arkadaşımın pc sinde oynadığım bi oyunun vardı; adı bilen varsa lütfen bana yardımcı olsun... Size kısada olsa hatırladığım detayları aktarayım.. Oyunda askerleriniz ve tanklarınız helikopterleriniz vardı.. aynı zamanda bombardıman uçakları isteğiniz yerleri bombalıyordu tanklar ve askerler hava indirme ile geliyordu genelde bölümlerde 3 yada 4 kırmızı halkayı ele geçirip orda durup konumunuzu korumanız gerekiyordu askeri binalara soka biliyordunuz oyunun en başında size askerleri ve tankları nasıl kullanacağınıza dair küçük bir eğitim vardı ondan sonra savaşmaya başlıyordunuz... karlı bir bölüm ve köprü üstünde durdunuz müttefik kuvvetlerin size yarımcı olduğu bi bölüm hatırlıyorum oyunu bilen oynayan varsa bana yarımcı olsun lütfen ismini şimdiden çok teşekkürler.... |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
blackrose06 |
İletim - 10/01/2011 : 15:16:30 cold of duty sanırım bahsettiğin oyun |
CrAzY_IVAN |
İletim - 30/08/2010 : 14:19:22 Anlattığın türde çok oyun var, anımsamak zor oluyor. Şunlar olabilir:
Blitzkrieg Company of Heroes Codename Panzers Command & Conquer
Daha geniş liste için http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Real-time_strategy_video_games burayı incelemeni tavsiye ederim. |
pciexpress |
İletim - 30/08/2010 : 14:03:03 Bu mudur yanii koskoca forumda bide oyun için açılan bi forumda sorduğum oyunu bir Allah ın kulu bilmiyor mu ? enteresan |
pciexpress |
İletim - 22/08/2010 : 22:41:42 alıntı: CrAzY_IVAN tarafından yazılan:
Görüntüsü ve oynanışı nasıldı? Yani bir Command & Conquer gibi strateji şeklinde üstten mi yönetiyordun yoksa Call of Duty gibi FPS şeklinde sen mi oynuyordun?
Strateji türünde ise aklıma ilk Company of Heroes geldi.
Hayır üstten görünüştü oyunun içinden değil di arkadaşım ilgin için çok teşekkürler paylaştığın oyun değil ama inşallah biliyorsundur.. yanlız emin değilim ama EA nın olbilir dün gece öyle bişi anımsadım |
CrAzY_IVAN |
İletim - 22/08/2010 : 10:52:29 Görüntüsü ve oynanışı nasıldı? Yani bir Command & Conquer gibi strateji şeklinde üstten mi yönetiyordun yoksa Call of Duty gibi FPS şeklinde sen mi oynuyordun?
Strateji türünde ise aklıma ilk Company of Heroes geldi. |
|
|
|