AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 Hilekar olduk çıktık.

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Rappier İletim - 02/05/2004 : 06:00:21
Türkçe oyun sitelerinde yapılan bir araştırmaya göre bu tip sitelerde en çok kullanılan bölüm hileler kısmıymış siteye giren ziyaretçiler en az bir kere sitelerin hile bölümlerini kullanıyorlarmış. Açıkçası hileyi sevmeyen ve kullanmayan birisi olarak bu haberi görünce üzüldüm....
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
CrAzY_IVAN İletim - 06/05/2004 : 22:04:56
Sanmam. Dediğiniz muhabbetler çok dönüyor gerçekten de ama şöyle bir durum var. Benim 15 senedir bilgisayarım var ve artık bu saatten sonra birisine hangi oyunu bitirdiğimi söyleyip hava atacak değilim çünkü böyle birşeyden haz duymam. Kaldı ki bir arkadaşım da gelip bana şu oyunu bitirdim dese ben de "bana ne?" gibi bir tavır sergilerim açıkçası. Yani artık oyun bitirmenin pek gösterişli bir yanı olduğunu düşünmüyorum devir multi devri evde oyun bitirmekle değil karşılıklı oynayarak koyun üstünlüğünüzü!.

E bir de hile yapıldığı ortaya çıkarsa -ki internet kafede yapılan bir maça bakar- sanıyorum ki kazanmaya çalıştığının iki katını kaybedecektir.

Tabi şunu da belirtmek lazım. Oynadığımız oyunların hakkını verirsek, onlar hakkında yorum yürütebilecek seviyeye ulaşırsak-ki asla "bitirmekten" bahsetmiyorum-işte o zaman dönen sohbetler içinde tecrübemizi öne sürerek havamızı yaparız yoksa "ben şunu bitirdim abi!" demekle olmaz bu iş, pehhh.....
UnDeRTaKeR İletim - 06/05/2004 : 19:13:20
alıntı:
Smeagol tarafından yazılan:

Kendim aynen senin dediğin gibi yapıyorum undertaker, saatlerce uğraşıp ta sonunda geçemediğim bir yer olursa hile kullaıyorum. Strateji oyunlarında ise sadece tam bölümü geçiceğim sırada bilgisayar kilitlenip ta oyunu kaydetmediysem hile yaparım. Ve ben böyle zevk alıyorum, hileli oyundan da hiç zevk almam.
Ama nedense bazı insanlar, diğerlerine nelerden zevk almaları gerektiğini öğretmeye çalışıyorlar.

bir bölümü geçmek üzereyken bilg. kilitlenince ve kaydetmediysen neler hissettiklerini çok iyi anlayabilirim. Çünkü bu olay benim b aşıma çok gelmiştir. özellikle AOE oynarken çok sık yaşadım 4 saatte geliştim ordu kurdum saldırıyorum bilg. kilitlendi.Çok sinirlendim ama hileye başvurmadım biliyorum ki eger bir hile ogrenirsem onu ileride sık sık kullanmaya başlayacagım.

cafelerde ben """"" oyunlarını bitirdim sen bitirdin mi? sorusu çok vardır. Amaç sadece hava atmak ama bunu diyen kişinin bitirdigi oyunu biliyorsam oyunun ortalarından bir soru sorun dogru cevaplayamaz "unuttum" veya "niye soyleyeyim?" gibi geçiştirici cevaplar verir.ve bu onun hile yaptıgını kanıtlar. önemli olan ise hilesiz başarabilmektir....

arkadaşımın biri CM oynuyor English Liginden EVERTON takımını almış. bana anlatıyor" herkupayı aldım, 1. oldum." takımına bakıyorum "veron, crespo, giggs, Christiano Ronaldo, nistelrooy, henry, campbell vb." hileyle takımı güçlü yapmış benim için kupaların ne onemi var ki. Liverpool küme düşmüş oyunda takımı oyle bi parçalamış ki adam.. aldığı zevki anlayamıyorum..
bomkonger İletim - 06/05/2004 : 18:38:15
alıntı:
Rappier tarafından yazılan:

Bana kalırsa gençler oyun bitirme olayını bir yarış, bir gurur hatta kişilik ispatı haline getiriyorlar ve bundan dolayı hile kullanıyorlar. Tabiiki bu benim izlenimlerim ve benim düşüncem katılıp katılmamak sizlere kalmış. Ama hanginiz bir internet kafede 'ben şu oyunu bitirdim ya sen??' tarzında karşısındakini küçültmeye çalışan bir diyalog duymadınız?

Bende Rappier'e katılıyorum.Şahsen biz arkadaşlarla bu muhabbeti çok yaparız.Ama ben hilesiz bitirmeden yanayım.
Rappier İletim - 06/05/2004 : 18:20:29
Bana kalırsa gençler oyun bitirme olayını bir yarış, bir gurur hatta kişilik ispatı haline getiriyorlar ve bundan dolayı hile kullanıyorlar. Tabiiki bu benim izlenimlerim ve benim düşüncem katılıp katılmamak sizlere kalmış. Ama hanginiz bir internet kafede 'ben şu oyunu bitirdim ya sen??' tarzında karşısındakini küçültmeye çalışan bir diyalog duymadınız?
bomkonger İletim - 06/05/2004 : 18:16:49
Herkes hileyi eleştirmiş ama Türkiye'nin en iyi hile sitesi biziz:)

0.05 Snitz Forums 2000