AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 İMKANSIZLIK

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
KİLL killer İletim - 04/05/2004 : 21:06:33
ya arkadaşlar sizce imkansız diye bişey varmı yok mu?GENELDE arkadaşlarımda bişeyden bahserken öyle bişey imkansız olamaz deniyo ordan biri imkansız diye bişey yok tartışma..........?
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
scorpionfa İletim - 06/05/2004 : 12:43:41
İmkansız kelimesi kullanıma göre değişen bir kavram. İsim olarak kullanıldığında doğrudur. Mesela dediğiniz gibi "horoz yumurtlamaz, bu imkansızdır". Birde sıfat niyetine kullandığımız yerler vardır ki burda "çok zor" anlamında kullanılır. "Bu sınavı almam imkansız."
Alt tarfı bi kelime işte, bunu evirip çevirmeye gerek yok. Sadece içinizde ki cesareti kullanarak çok zor işleride başarabileceğimizi unutmayın, yeter.
KİLL killer İletim - 05/05/2004 : 20:44:18
aslında bence hem var hem yok,meselabi oyunu bitirirsin (eminsin bitti kesinlikle)oyunu başka biri bu oyunu bitirmek imkansız diyemez (der ama biri bitirdi(aynı oyun))
UnDeRTaKeR İletim - 05/05/2004 : 19:38:24
"imkansız diye bir şey yoktur." sözü çalışarak her işi başarabilecegimizi anlatmak istiyor benim fikrimce. aslında imkansız diye bir şey vardır örnegin horoz yumurtlayamaz, insan uçamaz vb.. ama bir başarısızlığımızda umudumuzu yitirmemeli imkansızı yani başarısızlığımızı yenmek için mücadele etmeliyiz...
Smeagol İletim - 05/05/2004 : 16:13:40
"İmkansız diye bişey yoktur" , sadece insanları gaza getirmek için uydurulmuş bir sözdür. Her tarafımız imkansızlarla kaplıdır.
scorpionfa İletim - 05/05/2004 : 11:19:42
Zoru-Başarırız-İmkansız-Zaman alır
Yürüyüş kararı sayılacak!!
SAAAY!!!

Savdiğim bir teğmenin sıklıkla kullandığı cümleler. :)

0.03 Snitz Forums 2000