|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Strayker |
İletim - 28/05/2011 : 23:02:05 Arkadaşlar eğer elinde olan varsa paylaşabilir mi ?
ve eğer 5 liralık windows live oyunu alsam serialleri tüm oyunlarda geçerli olur mu ? |
3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Turgay Atacan |
İletim - 31/05/2011 : 14:50:17 alıntı: Strayker tarafından yazılan:
Ama herkes öyle demiyor arkadşım. Çoğu sayfada orjinal bir serial ile bütün oyunları onla açabilir missin bu serial game for windows live malı olacakmış 5 liralık alıp serialaini kullancağım
hocam sen kendi soruna cevap ver. vereceği tek serial ile o kadar ar-ge parası döktüğü oyunların hepsini oynatan bir şirket milyardolarlık iş hacmine sahip olabilir miydi sence?
onu diyenler atıyor. |
Strayker |
İletim - 29/05/2011 : 15:24:03 Ama herkes öyle demiyor arkadşım. Çoğu sayfada orjinal bir serial ile bütün oyunları onla açabilir missin bu serial game for windows live malı olacakmış 5 liralık alıp serialaini kullancağım |
sheriat |
İletim - 29/05/2011 : 01:52:44 Elindeki oyuna ait orjinal serial dışında hiçbir serial ile oynayamazsın, kopya serialler oyuna bağlandığın an sistem tarafından algılanır ve banlanırsın.
Oyunun orjinalini steam den bulabilirsin. red faction 1 ve 2 9.99 dolar, guerilla 19.99 dolar.
http://store.steampowered.com/search/?snr=1_4_4__12&term=red+faction |
|
|
|