AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 Kopya Devri Kapanıyormu?

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Rappier İletim - 16/05/2004 : 12:52:04
Dün her zaman oyun aldığım 3 dükkana sırayla gittim ve rafların boşalmaya başladığını gördüm (birisi tamamen boştu). Sanırım kopya olayı ölmeye daha doğrusu yer altına inmeye başlıyor. Sizin oralarda durumlar nasıl ??
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
huseyin_sanal İletim - 18/05/2004 : 20:47:31
alıntı:
guraktan tarafından yazılan:

Orjinal oyun almayı bende istiyorum ama gerçekten çok pahalılar, belki diğer ülkelerde bu kadar pahalı gelmiyordur ama hem oyuna para verip hemde sistemi yenilemek mümkün değil. Kopya oyunla orjinal oyun cdleri arasında fark var bence en azından bozuk çıkma riski düşük. Bozuk çıksa bile değiştirilebilir. Sokaklarda kopya cdlerin satılmaması normal ama bu tamamen kalktığı anlamına gelmiyor, sadece daha dikkatli davranıyorlardır. Bence kopya oyunların en büyük zararı yeterli pazar oluşmadığı için dil desteğinin olmamasıdır.

Sana katılıyorum. Ülke ekonomisine göre fiyatlar çok pahalı zaten kim istemez orjinal oyun almayı...
Fisher_Sam İletim - 18/05/2004 : 15:00:59
Peki satanları şikayet edecek bi birim yok mu telefon nmr. filan...
HASSOOO İletim - 18/05/2004 : 14:01:21
korsan oyun ve cd sektörünün bitmesi için birilerinin başta Tayvan ve Çin olmak üzere tüm uzakdoğuyu havaya uçurması lazım. Tabii bir de Rusya var... Kopya asla bitmez, sadece son kullanıcı olan bizlere ulaşımında sorun çıkabilir. Burası küçük bir şehir olduğundan zabıtanın korsan morsan taktığı yok maalesef ve bir çok dükkan sadece korsan ürünler satarak ayakta duruyorlar. Evet, oyunlarda azalma var. Artık daha zor korsan oyun bulacaksınız ama iflm sektörü aynen devam ediyor burada.
guraktan İletim - 17/05/2004 : 23:30:15
Orjinal oyun almayı bende istiyorum ama gerçekten çok pahalılar, belki diğer ülkelerde bu kadar pahalı gelmiyordur ama hem oyuna para verip hemde sistemi yenilemek mümkün değil. Kopya oyunla orjinal oyun cdleri arasında fark var bence en azından bozuk çıkma riski düşük. Bozuk çıksa bile değiştirilebilir. Sokaklarda kopya cdlerin satılmaması normal ama bu tamamen kalktığı anlamına gelmiyor, sadece daha dikkatli davranıyorlardır. Bence kopya oyunların en büyük zararı yeterli pazar oluşmadığı için dil desteğinin olmamasıdır.
thakki1 İletim - 17/05/2004 : 21:13:06
bende fatih gibi düşünüyorum olay yer altına iniyor, dükkanlarda cd bulundurmuyorlar okadar, yazıcıoğlu civarında izbe dükkanları depo olarak kullanıyorlar,
amazon gibi sitelerde oyunların orjinalleri epeyce ucuza satılıyor, özellikle ps2 oyunları 20 dolar cıvarında, bunun nedenlerini daha evvel pek çok kez tartıştık onun için aynı şeyleri söylemek istemiyorum ama bu fiyat politikasıyla kopyanın engelleneceğini sanmıyorum

0.03 Snitz Forums 2000