|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
edikt |
İletim - 20/11/2014 : 17:24:10 Haftasonu D&R’dan Kazooloo diye bi oyun aldım. Daha doğrusu bu bi oyun tahtası. Almadan önce çokta anlayamamıştım ne olduğunu farklı bi oyun arıyodum bunu tavsiye ettiler ve iyi ki de almışım. Çünkü cidden çok farklı. Ben tabletimde oynuyorum isterseniz siz telefonunuzda da oynayabilirsiniz. Android ve IOS uyumlu bi uygulama. Tablete indirdikten sonra o satın aldığım Kazooloo Vortex oyun tahtasının arkasındaki şifreyi girdim, inanılmaz bi şey çıktı karşıma. Artırılmış gerçeklikmiş sanırım teknolojinin adı. Benim hareketimi algılayıp beni hedef alıyo ve bende onunla ateş ediyorum. Bölümleri geçmek çok zor ama çok eğlenceli. Benim böyle eğlendiğimi görünce babam da yükledi telefonuna. Evde oyunu oynarken resmen yorulduğumuzu hissettik. Bence herkes almalı bunu, gerçi her D&R'da yok galiba ama internettende sipariş verebiliyosunuz zaten oyun nasıl oynanır diye bakarken görmüştüm. Emin olun pişman olmayacaksınız. |
|
|
|