AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 Browser oyunda Proxy ile 2nci hesap açma.YARDIM!!!

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
zehirzemberek İletim - 03/01/2016 : 21:22:55

Bugün; 20:04:06 Paylaş Değiştir Cevap Alıntı PMBu mesajla ilgili ürün inceleme talebinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.
Herkese merhabalar. Umarım konu hakkında bilgiye sahip arkadaşlar vardır. Yardımlarınızı bekliyorum.
Öncelikle ben tarayıcı üzerinden online bir oyun oynamaktayım. Reklamamı girer bilmiyorum o yüzden çekiniyorum doğrusu. Herkesin ilk akla geldiği uzay strateji oyunu.(ogame) Şimdi sorum şu ; Benim elimde üst düzey elit anonim proxy programı veya eklentisi var. Bu iplerle 2nci bir hesaba farklı tarayıcıları kullanarak girsem. İp sebebi ile yakalanma riskim varmıdır. Varsa nedir. Nasıldır. Veya ne yapsam yakalanmam. Bu bahsettiğim proxyler, dünya üzerinde en iyi kabul edilen gelişmiş proxy sorgulama sitelerinde dahi ip gizleyen, proxyler.
Konu hakkında sürekli okuyorum kimisi diyor, hiçbir şekilde ip olayından kaynaklı yakalayamazlar. Kimiside diyorki, Sadece ip numarası değil işte efendim ethernet nosu cart nosu curt nosu kayıtları varmış bunlardan bulurlarmış. Kimisi mac numarasından bulur diyorlar. Benim bildiğim ise İp numaralarına bakılıyor. Kullanılan ekran çözünürlüğüne bakılıyor. Lütfen konuya müdahil arkadaşlar cevap verirse sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Dipnot: ( Bu işi gerçekleştirebilmek için ücretli programlar varsa. Onada varım. )

Amaç multi yapmak değildir. Saldırı, nakliye vs vs. Kendi ittifağımdaki arkadaşlarım ofline iken. Onların hesaplarına girip ay'larından radar yapmak. Ama buda oyun kurallarına göre illegal bir hareket. Acaba derin bir incelemede Admin panelden bu gibi durumları tespitler nelere bakılarak yapılıyor. Ne gibi hususları baz alıyorlar. Ve en önemlisi yakalanmama gibi bir durum söz konusumudur. Lütfen yardım bekliyorum. Herkes sağlıcakla kalsın. Şimdiden teşekkür ediyorum.

0.03 Snitz Forums 2000