Hagar Street Fighter Boya Fırçasıyla Kadın Soymaca bu oyunların download indirme yükleme link ini ve emülatör link lerini bilen varsa sevinirim
yine de sagolun
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
inanc
İletim - 28/11/2005 : 16:10:54 Mame yi bir türk sitesinden indir bence genelde zip dosyasının içinde kullanmını anlatan bir txt dosyası oluyor.
badboy07
İletim - 09/11/2005 : 14:53:38 arkadaş senin verdiğin sitedem hem bu programı indiremedim+hen başka bir mame indirdim adı mame 32 galiba+hemde oyunları okumuyo galiba direk dosyasına atıyorum ama olmuyoooooooo :(
silent59
İletim - 31/08/2005 : 01:33:12 arkadaşlar bütün eski oyunları severler için mame emulatörünün kurulumunu ve çalıştırılmasını bildiğim kadarıyla daha açıklamalı olarak yazmak istedim kimse zorluk çekmesin işe başlamak için ilk önce http://www.emuasylum.com/index.php?page=emulators&system=MAME adresinden MAME32 Plus! v 0.99 yazan yere tıklıyorsunuz 3. sırada emulatör zip şeklinde iniyor çift tıkladığınız zaman kendini otomatik olarak bir klasöre çıkarıyor bu klasör içinde roms yazan bir klasör var internetten indirdiğiniz romları zipini açmadan direkt olarak bu klasör içine atıyoruz.Artık iş oyunları çalıştırmaya geldi.Klasör içinde mame32p yazan birdosya var buna tıkladığınız zaman emulatör çalışır soldaki klasörlerden available yazan klasöre tıklıyoruz bu sizin elinizde olan romları gösteren klasördür ilk anda boş gözükür sadece içinde bir oyun vardır daha sonra F5 tuşuna bastığımız zaman roms klasörünü tarar ve oyunlar burda gözükür şimdi sıra oyunları çalıştırmaya geldi. ilk olarak istediğimiz bir oyuna tıklıyoruz burda ya entere yada ok tuşuna basmamız istenir ok tuşu o ve k tuşuna sırayla basmamız anlamındadır bundan sonra oyunun ana menüsü gelir sizin için kolaylık olması için bu ekranda tab tuşuna basarsanız size bir menü açılır burda input this game yazısının üstüne gelip enterlerseniz oyunun kontrol tuşlarını ve jeton tuşlarını görürsünüz jetonlar genelde 5 ve 6 tuşlarıyla atılır 1 veya 2 tuşuna basarakta kaç kişiyle oynayacağınızı seçersiniz kontrol tuşlarını istediğiniz gibi değiştire bilirsiniz...Umarım yeterince açıklamalı olmuştur...iyi oyunlar.
Arkadaşlar birde internetten bulduğunuz rast gele rom sitelerine girmeyin bu tür dosyalarda çok aşırı virüs olabiliyor http://www.emuasylum.com/index.php?page=roms&type=list&system=MAME ben genelde bu adresi kullanırım daha bir sorunla karşılaşmadım ama genede bir garanti veremem site limitli günde 120 mb limit var...
NEXON
İletim - 29/08/2005 : 09:20:55 kardeş çok makble geçti yalnız nasıl çalıştıracağız bunu anlayamadım...arcadelerde biraz amatörümde kusura bakma...