AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 Neden tercihimiz vahşet?

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
uckazaz İletim - 09/07/2004 : 15:22:47
Türk milleti ilginç bi şekilde counter strike,gta,half-life gibi şiddet içeren oyunları çok tutuyor.Peki neden?(kana mı susamışız )
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
bomkonger İletim - 14/07/2004 : 13:00:59
alıntı:
uckazaz tarafından yazılan:
Counter-Strike'ta doğru dürüst efekt mi var?Head-shot yaptığınızda çıkan kanlar(onlar da küp küp tanecikler şeklinde )haricinde,bombanın patlama efekti var;bunların haricinde oyunun tek özelliği multiplayer olmasıdır bence.Half-Life da aynı şekilde.Splinter cell var mesela gayet iyi grafikler ve beyin çalıştırman gereken bi oyun tabii kafelerdeki bilgisayarlar bu oyunu ne kadar kaldırır tartışılır artı multiplayerı da pek eğlenceli olmaz(pandora tomorrow'da multiplayer özelliği var sanırım).

Hayır counter'ın efektleri iyençBen oyunu multiplayer olduğu için oynuyorum zaten(senin dediğin gibi)Bunu başka oyunlar için söylemiştim zaten.
uckazaz İletim - 14/07/2004 : 12:55:33
alıntı:
bomfunk MC s tarafından yazılan:

Ya beyini çalıştıran oyunlar genelde(hatta hepsi)çok sıkıcı.(bana göre)Ama diğer vahşet tarzı diye nitelendirdiğiniz oyunlar çok tahrik edici efektleriyle filan.

Counter-Strike'ta doğru dürüst efekt mi var?Head-shot yaptığınızda çıkan kanlar(onlar da küp küp tanecikler şeklinde )haricinde,bombanın patlama efekti var;bunların haricinde oyunun tek özelliği multiplayer olmasıdır bence.Half-Life da aynı şekilde.Splinter cell var mesela gayet iyi grafikler ve beyin çalıştırman gereken bi oyun tabii kafelerdeki bilgisayarlar bu oyunu ne kadar kaldırır tartışılır artı multiplayerı da pek eğlenceli olmaz(pandora tomorrow'da multiplayer özelliği var sanırım).
CriminaL İletim - 14/07/2004 : 12:35:07
Doom 3 ün çıkması beklendiği şu günlerde bence kötü bir konu olmuş :))
Neyse şakayı bırakalım. Belki insanlar sinirini oyundan çıkartmak istiyorlardır .
bomkonger İletim - 14/07/2004 : 12:03:02
Ya beyini çalıştıran oyunlar genelde(hatta hepsi)çok sıkıcı.(bana göre)Ama diğer vahşet tarzı diye nitelendirdiğiniz oyunlar çok tahrik edici efektleriyle filan.
uckazaz İletim - 14/07/2004 : 09:02:39
alıntı:
bomfunk MC s tarafından yazılan:

Ya herkes çocuklar voynamasın demiş ama açık konuşmak gerekirse benim yaşımda pek tutmuyo ama oynuyorum ve şimdiye kadarda kimseyi öldürme .v.b. gibi düşüncelerim olmadı

Kazanılan alışkanlık açısından bakmıyorum ya da ruh sağlığı açısından...Problem tercih meselesinde.Çünkü bu tarz oyunlar beyni çalıştırmanı sağlamaz,mouse'u oynatıp hedef alıp,klavyenin tuşlarıyla vurulmamaya çalıştığın oyun tarzlarıdır(tabi bu benim düşüncem).Tamam kimse oynamasın demiyorum da daha keyifli olabilecek oyunlar varken neden tercihimiz bunlardan yana?(fikirlerinizi esirgemeyin)

0.03 Snitz Forums 2000