AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 Oyun Müziklerinin Formatını Değiştirme

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Fisher_Sam İletim - 26/07/2004 : 00:34:46
Arkadaşlar True Crime, THPS Serisi, Test drive 7 gibi oyunların şarkılarını masaüstünde veya discman de dinleyebileceğimiz (mp3,wma) formatlara çeviren programlar biliyorsanız lütfen yazın.(NFS Underground unkileri çeviren program diğerlerinde de kullanılabili mi)
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Fisher_Sam İletim - 22/08/2004 : 16:56:56
Arkadaşlar uzun zamandır internete giremedim o yüzden yazma şansım olmadı. ben olayı çözdüm. bende sound blaster ses kartı var, onun cd sinden recorder programını yükledim 15 dak. kadar çekim yapabiliyo. "what u hear" modunda oyunlara girip istediğim müziği çekebiliyorum. bi download sitesinden de coverter la sound editor programı çektim. recorderle yaptığım kayıtları sound editorde başından sonundan kesiyorum. Daha sonra coverter la wav dan mp3 e çeviriyorum. işe tarıyo deneyin.Şimdiye kadar True crime,THPS4 gibi oyunların müziklerini mp3 e çevirdim. yalnız oyun içi ve menü seslerini kapatmayı unutmayın!
superior İletim - 16/08/2004 : 00:37:17
saolasın bu çok işime yarayacak
alper İletim - 16/08/2004 : 00:13:28
alıntı:
yunuslacin tarafından yazılan:

Benim En çok rastladığım format ".bik" Birçok oyunda müzik dosyaları böyle.Bu formatı mp3 veya herhangi bir media formatına çevirmenin bir yolu varmı?

İstediğiniz conventerı bulabilmek için herhangi bir arama motoruna girip "x"to"y" diye bir aratma yapabilirsiniz. Burada x ana dosya y ise çevirmek istediğiniz dosyanın uzantısını temsil etmektedir. Örnek wav to mp3 yazarsanız wav dosyalarını mp3 dosyalarına dönüştürebilen bir conventer bulabilirsiniz.
Kolay gelsin..
yunuslacin İletim - 14/08/2004 : 20:46:34
Benim En çok rastladığım format ".bik" Birçok oyunda müzik dosyaları böyle.Bu formatı mp3 veya herhangi bir media formatına çevirmenin bir yolu varmı?
thakki1 İletim - 10/08/2004 : 11:54:47
unvil studio kullanarak çeşitli formatları birbirine çevirebilirsin ve dilediğin yerden kesip kısaltabilirsin, converterlar diğerlerinde işe yarayor sadece midi yapamıyorlar

0.06 Snitz Forums 2000