|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
guraktan |
İletim - 09/09/2004 : 14:34:40 Hoplamalı, zıplamalı, bölüm geçmeli bir platform oyunu arıyorum, tavsiyesi olan var mı? |
3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
guraktan |
İletim - 10/09/2004 : 00:16:13 Tam Tomb Raider tarzı olarak değil de Rayman 2 tarzı arıyorum. Prince of persianın eski versiyonu çok kötüydü, bu yüzden şimdiki konusunda tereddütlüyüm. |
Fisher_Sam |
İletim - 09/09/2004 : 23:21:08 Bence de Prince of Persia Sands of Time tam aradığın oyun. Sanırım Piyasada daha iyisi yok. Türü tam tutmuyo ama Pirates of Caribbean ı (şunu yazmayı bi türlü öğrenemedim) da yabana atma bence. |
Geppettous |
İletim - 09/09/2004 : 19:07:46 Mario:)Şaka bir yana platform oyunları 2D olan olarak diyorsan Duke Nuke(bunun 3D'si ben görebilecekmiyim acaba) en son çıkanı tavsiye ederim.Bu tarz oyunlar eski olduğundan internette indirebilirsin Prince of Persia2 mükemmeldi:) Tombraider oyunlarını tavsiye ederim hiç oynamadıysan gerçekten 1-6 arasında bulduğunu al ve oyna Lara'yı istediğin şekilde zıplatabilir ve bulmacaları çözeceğim diye bayağı bir uğraşırsın;=)Ayrıca Prince of Persia Sand of Time 'da prensin yaptığı hareketlere bayılırsın,hem sistemi yeniledin galiba rahat oynarsın sanırım. |
|
|
|