AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 YENİ YILIMIZDA YENİ OYUNLAR..

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
termisus İletim - 10/01/2005 : 20:50:18

arkadaşlar bu sene sizce nasıl oyunlar olur?? yada eski oyunlarda ne gibi değişiklikler eklentiler olur?? yeni versiyonlar nasıl olur??

BEN MESELA MENEJER OYNUNA ALTERNATİF OLARAK OYUNA BİR FUTBOLCU OLARAK BAŞLAMAK İSTERDİM.. KENDİMİ GELİŞTİRBİLMELİYİM TRANSFER OLABİLMELİYİM FELAN.. GÜZEL OLURDU BENCE.

VEYA FUTBOLDA PLAY STATİON KALİTESİNİN YALAKANMASINI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM..

STRATEJİ OYUNLARINDAN RED ALERT YENİLENECEK DENİYOR. BENCE OYNU GİTTİKÇE BOZUYORLAR (UZAY CAĞINDAYIZ DİYE BU KADARDA ABARTILMAMALI)

UNDERGRAUND DA ARABA HASAR GÖRMELİ BENCE. GERCEKLİK BUDUR! GEREKİRSE YARIŞ DIŞI KALALIM.
TURNUVALAR BİZ İSTEDİĞİMİZ ZANAN DEĞİL DE BELİRLİ ZAMANLARDA OLSA. TARİHLERİ FELAN OLSUN. KATILABİLMEK İÇİN BELİRLİ ŞARTLAR GEREKSİN TURNUVAYA KADAR BU EKSİKLERİMİZİ TAMAMLAYALIM.VEYA BİR ÖNCEKİ TURNUVADAN CEZA ALABİLELİM. KAZA YAPTIĞIMIZDA YARALANABİLELİM. OYUN BİRAZ GTA YA MI BENZEDİ :)) NEYSE BÖYLE OLMASA DA OLUR. BU HALİYLE DE GÜZEL.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
fatih52 İletim - 05/04/2005 : 11:42:36
nba live 2005 çok süper oyun oyuncuları yüzde 94 benzetmişler hele shaq ı görün süper olmuş ama birazda animasyon falan koysalar daha güzel olurdu bench i biraz daha kalabalık yapmalarını isterdim artık 2006 sakladılar herhalde nba 2006 sabırsızlıkla bekliyorum
bence 2005i oynayın
the shadow İletim - 02/04/2005 : 14:17:41
GTA=sa çok iyi fifa da artık patlamalı.
guraktan İletim - 02/04/2005 : 13:39:19
F.E.A.R güzel olur.
GTA San Andreas umarım diğer serilerin üzerine çıkar.
Spor oyunlarında da antrenörlüğü bilgisayarın yapması iyi olur. Şimdi antrenörler sadece boy gösteriyorlar ama katkıları yok. Bizim oyunumuzun gidişatına göre sistem veya oyuncu değiştirseler güzel olur. Tabi bu değişikliklere biz karışmamalıyız. Sadece bir temenni ama iyi olur diye düşünüyorum.
Karakartal312 İletim - 02/04/2005 : 13:36:28
Bence de Age of Empires III bu seneye damgasını vuracak.
bergkamp132 İletim - 02/04/2005 : 10:15:37
Grand Theft Auto :San Andreas
Need For Speed : Most Wanted
FIFA 2006
Age Of Empires III
Battlefield 2

0.03 Snitz Forums 2000